Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Lavpris-billeje - Autoclick Rent A Car

Lavpris-billeje - Autoclick Rent A Car

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Autoclick er et spansk billejeselskab med hovedkontor i Palma de Mallorca.

Der ekspanderes ekstremt hurtigt, og AutoClick er per medio 2016 til stede i de store spanske lufthavne i Madrid, Palma de Mallorca, Barcelona, Malaga og Alicante.

Autoclick tilbyder også billeje i Portugal, i Frankrig og i Italien med fokus på store turist-lufthavne som Rom-Fiumicino Airport, Lissabon Humberto Delgado Lufthavn (nyt navn for Lissabon-Portela) og Paris-CDG Lufthavn ved den franske hovedstad.

Alle de billige lejebiler er ifølge AutoClick højst 6 måneder gamle, og der garanteres ofte bilmodel (se tilbud ved billig-billeje-søgning herunder).

Bemærk også at der som sædvanlig ved lavprisselskaber sammen med lave listepriser kan optræde høje gebyrer og høje deposita. Autoclick har desuden på kort tid formået at fået ry for at gå voldsomt grundigt til værks, når der skal findes ridser på tilbageleverede udlejningsbiler - samt at udskrive velvoksne regninger på småreparationer af lakskader. Men de lave Autoclick billeje-priser er naturligvis en anbefaling i sig selv for mange kunder.