Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Avantcar Car Rental - Kroatien billejeselskab med gode priser

Avantcar Car Rental - Kroatien billejeselskab med gode priser

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Over tid svinger det naturligvis meget, hvilket selskab, der har billigste Kroatien billeje.

Ofte finder man blandt de billigste tilbud på biludlejning selskabet Avantcar, hvis man eksempelvis søger lejebil i Dubrovnik Lufthavn, Zagreb Lufthavn eller Split Lufthavn.

Avantcar billeje-kontorer findes også i det centrale Zagreb samt på halvøen Istrien i byerne Pula og Porec på grænsen til i Slovenien (tæt på Italien).

Stort udvalg af udlejningsbiler - lave Kroatien priser
Kroatien er ét af de billigste ferielande i Europa og også biludlejning er billigt. Anbefaling: husk booking i god tid i forvejen. Er man sent ude med booking i august, som er højsæson, er det som regel dyrere.

Avantcar har et meget stort udvalg af biler fra mindste Smart/VW Up, over VW Polo, VW Golf, Skoda Octavia stationcar til Mercedes og Opel minbusser med plads til 8 eller 9 personer.

I Kroatien er Avantcar Car Rental kendt som et selskab, som er meget fremme i skoene på udlejning og markedsføring af blandt andet elbiler som Tesla S. Efter Kroatien-forhold er der tale om et stort biludlejningsselskab med henved 1000 biler i flåden. Søg billigste bil til ferien med Cartrawler herunder.