Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Azorerne biludlejning fra Ponta Delgada Lufthavn på São Miguel

Azorerne biludlejning fra Ponta Delgada Lufthavn på São Miguel

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

De fleste danske turister lander i Ponta Delgada lufthavn på Azorerne. São Miguel øen er med 779 km2 langt den største ud af de i alt 9 øer, som Azorerne består af. Billeje i Ponta Delgada Lufthavn er populært, da øens seværdigheder ligger meget spredt - og så er det i øvrigt en oplevelse at køre rundt i de særdeles frodige omgivelser på Sao Miguel på Azorerne.

Taxi på Azorerne - alternativ til leje af bil
Man kan også alliere sig med en lokal taxi-chauffør på Azorerne, som for omkring €50-70 kører tour-kørsel et par timer eller tre (med mange indlagte stop).

For optimal frihed er det bedst at leje en bil, og udvalget af lejebiler på Azorerne; herunder specielt på Sao Miguel øen er forbedret betydeligt - samtidig er konkurrencen øget til gavn for turisterne.

Sammenlign priser på Azorerne-billeje fra Ponta Delgada lufthavn med Cartrawler herunder. Der optræder blandt andet tilbud fra Avis Billeje Azorerne, Ilha Verde Rent A Car, Hertz, MicAuto, Atlantis, Thrifty og Europcar. I forhold til Spanien billeje-priser på Gran Canaria og Tenerife er det ikke billigt at booke lejebil på Azorerne, men er man ude i god tid, er der ofte gode tilbud.