Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Bari billeje - lej Italien bil i havnebyen Bari i region Puglia

Bari billeje - lej Italien bil i havnebyen Bari i region Puglia

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Bari er den største by i Apulien (eller på italiensk: Puglia) regionen i Italien. Puglia strækker sig langs Adriaterhavet på 'hælen' af den italienske 'støvle, og området i Syditalien er fyldt af monumenter fra tidligere tiders storhedstid. Bari er stadig én af det moderne Italiens vigtigste havnebyer, hvor også cruiseskibe lægger til i store tal. Fra Bari afgår der færge til Patra og Korfu (græske øer), til Bar og Kotor (i Montenegro) og til Dubrovnik i Kroatien.

Billig billeje i Bari, Italien
Bari er velforsynet med billeje-selskaber til de mange turister, som besøger byen enten med tog eller ad søvejen. Både togstationen og havnen ligger tæt på bymidten og alle billeje-kontorerne.

En billig Fiat 500, Fiat Panda eller Peugeot 108 koster ikke meget at leje i Bari by. Sammenlign Italien billeje-priser og find billigste tilbud fra Avis Rent-A-Car Italy, Budget, Green Motion billeje, Dollar, Hertz Italien, Europcar, Sixt, Firefly, Interrent og det store italienske Locauto Autonoleggio (Bari) med Cartrawler herunder. Skift eventuelt søgekriterie til Bari Lufthavn - BRI.