Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Belgien biludlejning - billig billeje i Belgien

Belgien biludlejning - billig billeje i Belgien

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

En rejse til Belgiens skove på højdedragene, landbrug i dalene og nedskårne floddale er en fantastisk oplevelse. Belgien er kendt for to gastronomiske smagsoplevelser - nemlig chokolade og øl - særligt øl. Med sine ca. 1.500 forskellige typer øl er landet et paradis for øl entusiaster. Landet er også kendt for bjergkæden Ardennerne, de historiske byer Brügge og Gent med ældre flamsk kunst og arkitektur, foruden de gamle byer Tournai og Mons, der har fantastisk, autentiske miljøer. Ydermere huser landet EU's og NATOs hovedkvarter. Belgien har tre officielle sprog, henholdsvis fransk, tysk og nederlandsk og en skarp inddeling af sprogregionerne: Flandern (nederlandsk), Vallonien (fransk) og Bruxelles (fransk og nederlandsk).

Billig billeje Belgien via Cartrawler
Brussel International Airport eller Brussel Airport (BRU) er Belgiens hovedlufthavn. Med søgemaskinen Cartrawler kan du sammenligne priser på tværs af en række biludlejningsselskaber i Belgien, og finde den perfekte bil til dig og dine behov. Desuden kan du drage fordel af at booke udlejningsbilen på forhånd og i god tid, da priserne her ofte er lavere, end hvis du lejer bilen ved ankomst i Belgiens lufthavne. Belgien tilbyder en håndfuld biludlejningsselskaber, og blandt udlejningsselskaberne findes Hertz, Avis, Thrifty, Alamo, Budget, Enterprise, Europcar og Sixt m.v.