Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Biludlejning i Egypten - bestil billig billeje til ferie i Egypten

Biludlejning i Egypten - bestil billig billeje til ferie i Egypten

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Egypten har et af verdens mest spændende fortider. Heldigvis er nogle af monumenterne og beviserne fra deres fortid bevaret og er blandt nogle af de mest populære seværdigheder i Egypten.

Udover den fantastiske historie har Egypten en masse andet at byde på. Mange valfarter også hertil for at komme på badeferie, hvilket er forståeligt med det varme Egyptiske vejr. To populære destinationer, der tjener det formål er Sharm El Sheikh og Hurghada.

Andre tager også gerne til Cairo, Marsa Alam, Luxor eller Alexandria for at opleve det gamle Egypten. Selvom mange turistbureauer tilbyder busture, til f.eks. Kongernes Dal i Luxor, Pyramiderne i Cairo, Sinai ørkenen på Sinai Halvøen, eller kamelture i ørkenen, kan det også lade sig gøre at leje en bil og køre selv. Det skaber mere komfort og giver mere fleksibilitet til at se de ting, man ønsker.

Billeje i Egypten kan ske gennem Cartrawler fra lufthavnene i Hurghada, Cairo, Sharm El Sheikh, Alexandria, Marsa Alam og Luxor. De biludlejningsfirmaer, der opererer i Egypten er Sixt, Buget, Europcar og Avis.