Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Billeje Indianapolis Airport - IND

Billeje Indianapolis Airport - IND

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Den største lufthavn i staten Indiana i USA er Indianapolis Lufthavn.

Fra Indianapolis er der forbindelser til alle større byer i USA og desuden til Toronto-Pearson Lufthavn i Canada, ferieparadiset Cancun i Mexico og til Punto Cana Lufthavn i Den Dominikanske Republik.

Lej billig amerikanerbil i Indianapolis, Indiana
Bilbyen Indianapolis har naturligvis masser af gode tilbud på billeje i lufthavnen. Eksempelvis koster en SUV af typen Ford Escape sjældent ret meget mere at leje end en mindre Toyota Corolla eller Ford Focus. Vælg alternativt til ca. samme pris (under 2000 kroner per uge) en Ford Fusion, som er den amerikanske udgave af Ford Mondeo og efter europæiske forhold en pæn stor bil.

Er man på udgik efter at leje en sjov bil I Indianapolis, findes der også Ford Mustang Cabriolet (den nye model) og Cadillac CTS i luksusklassen.

I Indiana lufthavn finder man Avis, Hertz, Budget, National, Dollar, Enterprise, Alamo, Thrifty med flere. Sammenlign Indianapolis billeje-priser med Cartrawler USA herunder.