Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Jumeirah Beach Residence - biludlejning Dubai

Jumeirah Beach Residence - biludlejning Dubai

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Lej en bil i Jumeirah Beach Residence i Dubai med Cartrawlers søgemaskine. Jumeirah Beach Residence (JBR) er et boligkompleks, der strækker sig 1,8 km langs den persiske golfkyst ved Dubai Marina. Det består af 40 bygninger, hvoraf 35 er condominiums og de resterende fem er hoteller.

Udlejningsbil Jumeirah Beach Residence
Grundet dens mange lejlighedskomplekser og centrale placering i Dubai Marina, er Jumeirah Beach Residence det perfekte sted for biludlejningsfirmaer at operere fra. Cartrawler arbejder med en række billeje virksomheder, heriblandt Autorent, Avis, Budget, Cargets, Dollar, Europcar, Go, Hertz, Max, Payless, Sixt, Thrifty and White & Black.

Det er muligt at leje en standard bil som for eksempel den prisvenlige Chevrolet Spark, der typisk er tilgængelig fra bare 130 kr. om dagen. Det er også muligt at leje et mere eksklusivt og luksuriøst køretøj, blandt andet modeller som Ferrari 458 Italia, Lamborghini Gallardo og Maserati Quattroporte.  


Send kommentar

Kommentar:

Comment