Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Billeje i Ørebro Lufthavn (ORB)

Billeje i Ørebro Lufthavn (ORB)

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Den lille regionale lufthavn Örebro Airport har størst betydning som fragt-lufthavn, hvor den rangerer som den 4. største i Sverige. Ørebro ligger i Närke len (eller provins) i Mälardalen i det centrale Sverige

På trods af et beskedent antal passagerer er flere billeje-selskaber til stede i lufthavnen i Ørebro. Vælg mellem Budget, Hertz, Europcar, Avis og Sixt til din Sverige billeje.

Estonian Air flyver direkte fra Københavns Lufthavn til Ørebro, og fra Malmø afgår der fly med AIS Airlines.

Billig Sverige bil til leje
Som sædvanlig findes de bedste tilbud på udlejningsbiler i Sverige i de lidt større bilklasser. Lej eksempelvis en stor Skoda Octavia stationcar til uge-priser kun et par hundrede kroner over mindste Toyota Yaris udlejningsbil. Af og til kan man booke en Volvo V70 stationcar, Ford Mondeo stationcar eller Opel Insignia stationcar fra under 2000 danske kroner per uge. I langt de fleste tilbud er der ubegrænset fri kilometer inkluderet. Sammenlign tilbud med Cartrawler Sverige herunder.