Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Udlandsdansker billeje i Billund - find det bedste tilbud

Som udlandsdansker kan man leje bil billigt i Danmark.

Valutabiler - tax free til udlandsdanskere
De specielt indkøbte ’valutabiler’ til udlandsdanskere og andre borgere bosat uden for landets grænser har som oftest fri kilometer inkluderet i billejen.

Fri kilometre finder man ellers meget sjældent på udlejningsbiler i Danmark, hvor priser fra 2 til 6 kroner per kørt kilometer udover de såkaldte gratis eller frie kilometre efterhånden er normalt.

Se mere om Tax Free billeje i Danmark for udlandsdanskere.

Nedenstående eksempler er et par år gamle, men der dukker med jævne mellemrum særdeles gode tilbud op leje af bil for udlandsdanskere. 

Mercedes C Klasse Stationcar 2015

Den nye C-klasse Mercedes stationcar - billig tax free billeje fra Billund Lufthavn.

..................... eksempler herunder tjener som illustration af muligheder ....................

Audi i Billund Lufthavn for udlandsdanskere
De lidt mere luksuriøse biler er som regel dyrere at leje, men der er undtagelser og ofte kan man finde gode tilbud i Billund lufthavn.

Som udlandsdansker kan man f.eks. leje en Audi A4 (eller lignende) til en særdeles fornuftig pris i Billund Lufthavn via søgemaskinen Cartrawler

Om prisen er god eller super-fordelagtig afhænger af, hvor længe man lejer bilen.

En uges Audi billeje i Billund Lufthavn koster for en udlandsdansker 2907 kroner.

5 dages billeje i Billund af den samme Audi koster præcis det samme med 2907 kroner. Det giver ikke umiddelbart mening, men det sker ofte at 5,6 eller 7 dages billeje har samme pris.

Der findes langt billigere biler at leje i Billund for udlandsdanskere, men små 3000 kroner for en prestige-bil i BMW/Audi/Mercedes-klassen i en uge er trods alt ikke så slemt, når man oven i købet får fri kilometre og ret til at krydse landegrænser i sin udlejningsbil.

Bedste billeje-tilbud i Billund Lufthavn - 4 dages billeje i Audi A4
Har man som udlandsdansker mulighed for at tilrettelægge ferien eller forretningsrejsen, således at der kun er brug for en udlejningsbil i op til 4 dage, er der i begyndelsen af foråret særdeles gode tilbud at finde.

En Audi A4 (man kan også ske at få en BMW 3-serie eller en Mercedes C-klasse) koster fra kun 1760 kroner for 4 dages leje.

Dette supergode billeje-tilbud i Billund Lufthavn for udlandsdanskere sættes i relief af at en Toyota Aygo eller Citroen C1 (mindste og billigste bil) kun er 260 kroner billigere at leje.

En Aygo koster fra 1541 kroner for 4 dage. En Audi A4 kan lejes i Billund Lufthavn til 1760 kroner - valget er let…

Lejer man i stedet bil i 2 eller 3 dage er Audi’en fortsat billig, men den bedste billeje-deal i Billund i januar for udlandsdanskere er uden sammenligning 4 dage i en Audi A4.

Billige vinter-tilbud på billeje i Billund
Man kan i øvrigt booke det samme gode billeje-tilbud i Billund Lufthavn frem til og med 1. kvartal. Herefter stiger priserne igen, men er dog stadig meget rimelige.

Husk at angive det rigtige land som hjemland ved booking - d.v.s. det land, hvor man er registreret med permanent adresse.

Bemærk at ovenstående gode tilbud på udlandsdansker billeje i Billund Lufthavn kan ændre sig.

Søg aktuelle priser på billeje i Billund lufthavn


Bemærk at der kan findes udlandsdansker biler til leje på Cartrawler Danmark som, udover eksempelvis 100 gratis kilometer per dag, har tillæg af kilometerbetaling.

Disse biler er ofte meget billige at leje og kan være en fordel for de udlandsdanskere (samt personer med bopæl på Grønland eller Færøerne), som ikke skal køre så langt på ferien i Danmark.

Check derfor ’prisdetaljer’ i Cartrawler Billund inden booking, hvor der findes information om evt. kilometergebyr.


Udlandsdansker billeje i Billund - find det bedste tilbud
Artikel: Udlandsdansker billeje i Billund - find det bedste tilbud
Artikel senest revideret: tirsdag, juli 07 2015
Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar