Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Billig leje af varebil - Practical Car and Van Rental i Storbritannien

Billig leje af varebil - Practical Car and Van Rental i Storbritannien

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Mens de store brands Avis, Hertz og Enterprise selv står for driften af udlejningsstationer, er Practical Car & Van Rental et franchise.

På den måde er en lille biludlejer-kæde vokset til et netværk med over 150 kontorer i eksempelvis London-lufthavnene Heathrow og Gatwick, Birmingham (hvor hovedkontoret også ligger), Manchester Airport, Leeds/Bradford (Yeadon) Airport og Exeter Lufthavn.

Bykontorer finder man i efterhånden alle større byer i England, Skotland, Wales, Nordirland. Inden en ny franchise-tager bliver godkendt gennemgår han Practical’s træningsprogram, og der stilles også krav til soliditet og standard af køretøjer.

Man opnår dog aldrig den samme grad af uniformitet, som i en stor centralt styret og 100% ejet kæde giver. Til gengæld er der mulighed for gode priser. Eksempel: Lej billig kassevogn/varebil hos Practical Car Rental, der angiver at være den 4. største udlejningsvirksomhed i UK målt på stationer (men dog sikkert ikke på udlejninger).

Find billig billeje i England med Cartrawler UK herunder.