Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Rusland biludlejning - lej billig udlejningsbil i Rusland

Rusland biludlejning - lej billig udlejningsbil i Rusland

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Rusland er verdens største land rent arealmæssigt. Den mest brugte lufthavn er i Rusland er Domodedovo International Airport (DME), der er stærkt efterfulgt af Sheremetyevo International Airport (SVO). Landet tilbyder et væld af seværdigheder. Blandt andet fortet Astrakhan Kremlin, Mariæ kirken i Kraml, ballettens og operaens hjemsted Bolsjoj-teatret, Moskva Zoologiske Have, Vasilij Blazjennyj katedralen for enden af den røde plads. Skt. Petersborg er et kapitel for sig. Her kan nævnes den berømte bygning Vinterpaladset, kirken Isaakas-katedralen, det pragtfulde kunstmuseum Eremitagen, Det Russiske Museum og Frelserens Spildte Blod.

Biludlejning Rusland - lej billig udlejningsbil i Rusland
Ønsker du at opleve den russiske atmosfære, kan du med fordel leje en bil i Rusland. Søgemaskinen Cartrawler gør det enkelt og hurtigt at sammenligne priser på kryds og tværs af forskellige biludlejningsselskaber i Rusland. Blandt udlejningsselskaberne i Rusland findes blandt andet store og kendte brands som Europcar, Hertz, Sixt, AVIS, Dollar-Thrifty og RentMotors. Når du har gennemført søgningen med Cartrawler, kan du i ro og mag finde den perfekte bil til ferien i Rusland. Husk, det altid er en god idé at bestille udlejningsbilen i forvejen.