Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billeje i Esbjerg - liste over biludlejningsselskaber

Danmarks femte største by Esbjerg har efterhånden et pænt antal biludlejningsselskaber.

Med et indbyggertal på små 75.000 er det faktisk ret imponerende, hvilket omfattende udvalg, der findes af biludlejere og lejebiler i Esbjerg.

Søg aktuelle priser på billeje i Esbjerg

Kia Picanto Danmark

Kia Picanto - populær minibil og udlejningsbil i Danmark © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk. 

Biludlejning i Esbjerg centrum (eller tæt på centrum)
Esbjerg har følgende biludlejningsfirmaer:

De store internationale landsdækkende brands/kæder

Sixt Billeje Esbjerg - på City/Conference Hotel (Esbjerg Conference Hotel), adresse Stormgade 200 - hotelkomplekset ligger er et par kilometer ud af Stormgade ikke så langt fra Netto på Spangsbjerg Kirkevej. Sixt Esbjerg kontoret på hotellet åbnede i februar 2015. UPDATE: Per maj 2016 er Sixt Billeje Esbjerg flyttet til adressen Spangsbjerg Møllevej 99 (under samme tag som Extreme Car Parts)

Avis Biludlejning Esbjerg ligger på Exnersgade 19 overfor Rema 1000 og OK tankstationen og kun et par hundrede meter fra Musikhuset.

Hertz (kun i lufthavnen) på adressen Tranumvej 20

Budget Esbjerg afdeling har kontor samme sted som Avis Billeje i Esbjerg: Exnersgade 19, 6700 Esbjerg City.

Europcar Esbjerg - Jernbanegade 56-58, adresse på samme gade som togstationen.

Enterprise Biludlejning Danmark har endnu ikke kontor i Esbjerg

Både Avis, Budget og Europcar er inden for gåafstand fra Esbjerg Banegård/togstation. Vælg Europcar, hvis du ankommer med tog til Esbjerg og foretrækker at gå så kort afstand som muligt.

Lokale biludlejningsselskaber i og omkring Esbjerg

Fanø Biludlejning på adressen Gammelby Ringvej 11 (også kassevogne/flyttebiler)

Agerbæk Motorcentrum, adresse Nørremarken 2, Agerbæk (uden for Esbjerg)

Delebil-ordninger i Esbjerg

Deleøkonomien er også kommet til Esbjerg. På nettet kan man finde følende:

GoMore har private medlemmer som tilbyder at man kan booke deres bil.. Der er per 2015 primært tale om lidt ældre biler i Esbjerg-området, og udvalget er relativt begrænset i det vestjyske. Men man kan dog også være heldig at finde en lille minibil med et år eller 2 på bagen til dagspriser fra 250-300 kroner. Nogen forsøger at tage lidt højere eller noget højere priser (ikke nødvendigvis for nyere/dyrere biler) fra 350 kroner/dag og helt op til 900 kr/dag på GoMore Esbjerg. Set i forhold til at man ofte kan leje bil ved Avis, Budget, Europcar eller Hertz i Esbjerg til meget rimelige priser, virker nogen af GoMore bilerne per medio 2015 meget dyre.

MinBilDinBil er også en web-tjeneste, som formidler private biler. Der kræves at lejer er på Facebook og mindst 23 år samt at lejer har haft kørekort i mindst 3 år. Der kan hos MinBilDinBil være ret stor forskel på, hvor mange fri kilometer, som er annonceret som inkluderede (fra fri kilometer til kun 100 gratis km per dag). Udvalget i Esbjerg er lidt mindre end hos GoMore.

Billeje i Esbjerg Lufthavn
Omkring 9 km nordøst for Esbjerg centrum finder man Esbjerg Lufthavn tæt ved motorvej E20.

På trods af at Esbjerg Lufthavn i de seneste år har mistet en del flyruter, er der stadig et godt udvalg af lejebiler til rådighed i lufthavnen, der opretholder et betydeligt antal flyvninger til oliebore-platforme i Nordsøen (helikopter) og til de to andre 'oliebyer' Aberdeen (BMI) og Stavanger (DAT). DAT. Danish Air Transport flyver også til Billund fra Esbjerg.

Se aktuelle Esbjerg Lufthavn priser på leje af bil fra Europcar, Avis Rent-A-Car, Budget og Hertz. De to øvrige landsdækkende biludlejere i Danmark Enterprise og Sixt har ikke faciliteter i Esbjerg Lufthavn.


Billeje i Esbjerg - liste over biludlejningsselskaber
Artikel: Billeje i Esbjerg - liste over biludlejningsselskaber
Artikel senest revideret: tirsdag, maj 03 2016
Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar