Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Italien region Veneto - tips til seværdigheder i Veneto

Lej bil: Udlejningsbil i Padua i Veneto regionen

Veneto er én af de 20 regioner i Italien. Regionen består af: Belluno, Padova, Rovigo, Treviso, Venedig, Verona og Vicenza.

Se kort over regionen Veneto.

Den største by i Veneto er Venedig. Den romantiske by er kendt for sine charmende kanaler, smalle gader og stræder og spændende seværdigheder.

Læs mere om Venedigs seværdigheder

Lej eksempelvis en Fiat 500, der gør det nemt og enkelt at navigere rundt i gaderne.

Fiat 500

Skiferie i Veneto
I det nordlige Italien vil man opleve et frodigt bjerglandskab med skønne udsigter til både Alperne og Dolomitter foruden den safirblå Gardasø.

Provinsen Belluno har skiområder og skråninger i en klasse for sig, her kan eksempelvis nævnes Cortina d’Ampezzo, der består af mere end 3000 bjerge.

Cortina d’Ampezzo har stjernestatus, idet James Bond-film er blevet filmet på pisterne og desuden afholdes der hvert år World Cup løb.

Man kan også udforske den kendte bjergtinde ved Marmolada, hvor man kan prøve kræfter af med én af Europas længste pister, der har en strækning på 12 km.

Cykelferie i Veneto - oplev Veneto på to hjul
Oplev regionen Veneto på to hjul ved at træde i pedalerne. Området mellem floderne Piave og Sile er ideelle til en fantastisk cykelferie.

Her vil man opleve et pragtfuldt landskab med romantiske stier der snor sig langs floder, vinmarker og fantastisk arkitektur i byerne Treviso, Castelfranco Veneto og Villa Emo.

Verona - Romeo og Julies hjemby
Tag rundt til Veronas mange seværdigheder og vær' uafhængig af offentlig transport. 

Besøg også Verona, der er Norditaliens smukkeste by og hjemsted for Romeo og Julie. Grundet dens unikke arkitektur har den formået at snige sig på UNESCOs verdensarvsliste.

Billeje i Verona Lufthavn i Veneto regionen 30 øst for Gardasøen

Operaernes by Verona er blevet til et valfartsted for romantiske sjæle, takket være dramatikeren William Shakespare med skuespillet Romeo og Julie.

Bygningen, som har gjort Verona verdens berømt er Arenaen. Hver aften i sommermånederne opføres operaer under åben himmel, der tiltrækker et publikum på op mod 22.000 mennesker.

Balkonen, der bliver brugt i scenen, hvor Julie venter på Romeo er ligeledes en seværdighed i Verona. Man finder balkonen tæt på Piazza Erbe i La Casa di Giulietta (Julies hus).

Gå langs floden Adige og snus alle indtrykkene til dig. Oplev Teatro Romano, kryds den romerske bro Ponte Petra, udforsk Domkirken, gå langs floden Lungadige Panvinio, der fører dig til Ponte Vittoria.

Se den smukke allé Corsa Porta Nuova, oplev byporten Porta Nuova og udfors den offentlige have Raggio di Sole.

Veneto-regionen placering - hvor ligger Veneto?
Regionen Veneto er den 8. største af regionerne og ligger i det nordøstlige Italien med et areal på 18.399 km2 og et indbygger tal på 4,9 millioner.

Veneto grænser øst til Friuli-Venezia Giulia, syd til Emalia-Romagna, vest til Lombardy og nord til Trentino-Alto Adige/Syd Tyrol.

I Veneto største by Venedig, er der såkaldte ZTL miljøzoner, der er indført for at minimere eller indstille trafikken i byerne. Læs mere om miljøzonerne i Italien.

Internationale lufthavne i Veneto regionen

  • Verona Villafranca Airport (VRN)
  • Aeroporto Marco Polo (VCE)
  • Treviso Airport (TSF)

Vejret i Veneto største by Venedig
Ønsker man at besøge Venedig uden at blive overrendt af turister, er foråret og efteråret det mest optimale tidspunkt.

Book bil: Billeje i Venedig

I sommermånederne er der kæmpe menneskemængder - særligt ved de mest berømte seværdigheder. Men i denne tid er vejret selvfølgelig også varmest, hvilket både kan være en fordel og en ulempe.

Læs mere om: Vejret i Venedig i Veneto regionen.

Veneto region flag
Nedenfor ses en illustration af Italiens Veneto regions flag.

Veneto flag 

 

 


Italien region Veneto - tips til seværdigheder i Veneto
Artikel: Italien region Veneto - tips til seværdigheder i Veneto

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar