Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Leje af 7-personers bil dyrt i København - Avis.dk forskel i priser mellem hjemmedanskere og udlandsdanskere

Har man brug for at leje en 7-personers bil (MPV) er der på stort set alle destinationer gode muligheder. Priserne på leje af en 6-7 personers MPV svinger til gengæld en del.

I Malaga Lufthavn i Spanien kan man være heldig at finde en VW Touran, Opel Zafira eller lignende for helt ned til omkring 170 euro (1270 kroner) per uge i lavsæsonen – også muligt med fri kilometer naturligvis.

I Københavns lufthavn hos eksempelvis biludlejningsselskabet Avis vil en lignende udlejningsbil (7-personers VW Touran) koste omkring 360 euro (2.700 kroner) for personer med bopæl uden for landets grænser (pris for lejeperide 7 dage i efterårsferie uge 42, oktober 2015).

Der er ikke altid fri kilometer på udlandsdansker-billeje, men i dette tilbud set i juli måned, var bilen fra Avis.dk med ubegrænset fri kilometer 

Priser på billeje af især minibus eller MPV meget høje i Danmark
Har man bopæl i Danmark er det dyrere at leje bil. Man vil desuden stort set aldrig blive tilbudt fri kilometer.

En 7-personers VW Touran (5+2) hos udlejningsselskabet Avis set på www.guide-billig-billeje.dk til lejeperide 7 dage i uge 42 løb derfor som forventet op i en betydelig højere pris.

Grundpris for en uge i uge 42 for VW Touran MPV bilen med 5+2 sæder var angivet som 4919 kroner med 700 kilometer inkluderet (100 km x 7 dage). Kører man som kunde en længere tur vil alle kilometer udover de 700 gratis kilometre i dette tilbud koste 3,65 kroner inklusiv moms. 

Hos Sixt, Europcar, Budget, Hertz, Budget og Enterprise var priserne lidt anderledes end hos Avis, men forskellen mellem udlandsdansker og hjemmedansker-vilkår var de samme.

Sixt Billeje var lidt billigere på lejen i uge 42 med dansk bopæl, således at man faktisk kunne få en større MPV af typen Ford Galaxy (7-personers) til en pris af 4324 kroner for en uges billeje i København fra lufthavnen. Også her var der naturligvis kilometerbetaling for kunder med bopæl i Danmark..

Det kan dog af og til betale sig at sammenligne priser på leje at 7-personers MPV i Danmark via Cartrawler. Generelt må man desværre sige at København er et af de dyreste steder i Europa at leje bil - med mindre man bor i udlandet

Alle priser er fundet på ved at søge på www.guide-billig-billeje.dk primo juli 2015. 

Lej en stor bil


Leje af 7-personers bil dyrt i København - Avis.dk forskel i priser mellem hjemmedanskere og udlandsdanskere
Artikel: Leje af 7-personers bil dyrt i København - Avis.dk forskel i priser mellem hjemmedanskere og udlandsdanskere

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar