Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Sydfrankrig guide 2015 - sportsevents og lokale festligheder på Den Franske Riviera

Som sædvanlig kan besøgende i Nice by, hovedstaden på Den Franske Riviera, regne med et stort udvalg af events indenfor musikfestivaler, populære sportsbegivenheder og lokal festivitas hele året rundt. Rejser til detn franske solkyst kan uden besvær inkludere meget mere end shopping, sol og strand.

Læs mere om de vigtigste events og begivenheder i 2015 nedenfor.

Den franske Riviera

Masser af underholdning venter gæsterne på Côte d’Azur © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk 

Karneval 2015 - rejser i uge 7-8-9
13. februar - 1. marts

Riviera'ens hovedstad er værtsby for et af verdens mest overdådige karneval, kun overgået af festlighederne ved karnevallerne i Rio og Venedig. I over to uger vibrerer hele byen med musik, farverige parader, fyrværkerishows og endeløse fester, fordelt forskellige steder over hele byen. Blomsterparaden langs med Promenade des Anglais er bare et af højdepunkterne ved Karnevallet.

Få mere information om Karneval 2015 (program og billetsalg).

Halvmaraton
25. - 26. april 2015

Halvmaraton går mere end 20 år tilbage i tiden og er et af Europas mest berømmede sports event og samtidig en fantastisk måde at opleve hovedstaden på Den Franske Riviera.

Løbets rute kommer omkring de mest ikoniske steder Sydfrankrig, blandt andet Le Jardin Albert 1er, Promenade des Anglais og marinaen. Hovedbegivenheden akkompagneres af en række andre sports events, så som et 10 km løb, børnenes løb og Nice-Matin sportsarrangementet, der samler penge til velgørende formål.

Find mere information og tilmelding til Halvmaraton.

Fete des Mai- rejser uge 18-19-20-21-22
1.- 31. maj 2015 (1. maj og alle søndage i maj måned)

Hver søndag i maj er en festdag i Cimiez, det historiske kvarter i Nice. Under Fete des Mai siger byen farvel til vinteren og fejrer forårets kommen, med folkloristiske sange og folkedans, traditionel udklædning og gastronomiske egnsretter.

Tennis Open 2015 - rejser uge 21
17.- 23. maj 2015

Open de Nice Côte d’Azur er den fornemmeste tennisturnering på Den Franske Riviera og en del af ATP World Tour. Få mere information om turneringen 2015 og billetsalg til turneringen på den officielle hjemmeside.

Ironman France 2015 - rejser uge 26
28. juni 2015

Endnu en gang er det sydfranske og Den Franske Riviera vært for det legendariske ironman triatlon, som tiltrækker deltagere og tilskuere i stor stil. Deltagerne skal svømme i Middelhavet, cykle en udfordrende rute i alperne og løbe langs med Promenade des Anglais.

Information om Ironman Nice 2015 findes på arrangementets officielle hjemmeside.

Jazz Festival - uge 28
7.-11. juli 2015

Jazz Festival har været afholdt hvert år siden 1948 og er en begivenhed, som er ganske velkendt for jazzelskere i Europa og resten af verden. Blandt de største artister, der har optrådt på Jazz Festival i tidens løb er navne som Ray Charles, Ella Fitzgerald og Miles Davis. Læs mere om Jazz Festival 2015 programmet og billetsalg.

Le Fête du Port
September 

Til september vil havnen emme af liv, musik og lys, når festlighederne ved La Fête du Port løber af stablen. Menneskemængder samles i havneområdet tiltrukket af feststemning, madboder og fyrværkerishow til langt ud på natten.

French Riviera Marathon - uge 45
8. november 2015

Alpes-Maritimes maratonløbet, også kendt under navnet Nice-Cannes Maraton, er endnu et højprofileret sports event som afholdes på Den Franske Riviera. 

Det er nødvendig at tilmelde sig i god tid for at være sikker på en startplads. Få mere information på den officielle hjemmeside Marathon 2015.

Nice billeje til rundrejsen på den Franske Riviera
Billeje er en populær løsning på transportproblemet, når man skal rejse Den Franske Riviera tynd. Mange store og mindre biludlejningsfirmaer har udlejningskontorer i centrum og i lufthavnen. De mest konkurrencedygtige priser får ofte gennem Cartrawler søgemaskinen. Book i god tid og få glæde af de konkurrencedygtige pristilbud.

Find billig billeje i Nice Lufthavn

Renault Espace

En 7-seater lejebil på Den Franske Riviera - ovenfor er afbilledet den nye Renault Espace.

Relateret artikel: Kør-selv ferie i Provence - biludlejning Frankrig.

Côte d’Azur Båd og Yachtshow
Den Franske Riviera har mange prestigefyldte events hele året for ejere af sejlbåde og yachter, blandt andet Cannes Yachting Festival (afholdes fra 8.- 13. september 2015), Antibes Yacht Show og Monaco Yacht Show (2015 udgaven finder sted i perioden 23.-26. september).

Julelandsby
December - januar

Er man i byen ved juletid, bør man går forbi Place Massena, som er vært for den årlige Julelandsby. Dette julemarked fra tidlig i december til midten af januar er en god mulighed for at købe julegaverne eller Provence souvenirerne. Markedet har masser at forlystelser for børn, mens de voksne kan smage på de mange lokale delikatesser i de til lejligheden opstillede boder.

Relateret artikel:

Events og festivaler - guide til Côte d’Azur, Frankrig i 2014.


Sydfrankrig guide 2015 - sportsevents og lokale festligheder på Den Franske Riviera
Artikel: Sydfrankrig guide 2015 - sportsevents og lokale festligheder på Den Franske Riviera

Emner: , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar