Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Sydfrankrig events 2016

Den Franske Riviera, eller Côte d’Azur, som kysten kaldes på fransk, er ikke kun i turisternes søgelys i sommerperioden, hvor man kan nyde godt af solen, stranden og det varme middelhav. En bred vifte af events, festivaler og sportsarrangementer på den sydlige kyst af Frankrig hjælper med at holde turister underholdt, når vejret bliver en anelse køligere.

Carnival
12.-28. februar 2016

Nice karneval er - uden tvivl - én af de vigtigste vinter events på den Franske Riviera, samtidig med at det er ét af de mest ikoniske karneval verden over. De to uger forud for fasten, er fyldt med sprudlende parader, sjove fester, street musik og dans. Forvent fyrværkeri, ekstravagante kostumer og uforglemmelig underholdning i løbet af dagen og aftenen. 

Flower Parade 2015:

Bread, Love and Chocolate Festival – Antibes
12.-14. februar og 18.-21. februar 2016

Brød, kærlighed og chokolade festival er en populær event på den franske Riviera - Pain, Amour et Choccolate tiltræker både professionelle kokke, franske konditore, chocolatiers og almindelige mennesker. Det er en god mulighed for at prøve nogle af de fineste franske delikatesser, lokalproduceret ost og vin.

Lemon Festival Menton
13. februar - 2. marts 2016

La Fête du Citron eller Lemon Festival, bliver afholdt hvert år i Menton, 25 kilometer nordøst fra Nice. Citron festivalen får fortjent sin berømmelse, som én af de mest underholdende events på den Franske Riviera, selvfølgelig sammen med karnevallet. Over 100 tons citroner og appelsiner bliver brugt til at lave eventyragtige dekorationer samt mad og drikke med citrus som hovedtema. Med mere en 160.000 deltagere og en parade med bizarre og gigante figurer, er Lemon Festival en mindeværdig event.

Violet Festival - Tourrettes Sur Loup
27.-28. februar 2016

I to dage er den charmende by Tourettes Sur Loup, 19 kilometer vest for Nice, dækket af violette blomster. Violet Festivalen fejrer forår og forårsblomster, hvilket er en glædelig begivenhed, som imødekommer alle sanser.

Flotte blomsterdekorationer og skønne dufte fylder gaderne i byen i løbet af hovedeventsene på festivalen: Blomsteroptog og blomster battle, hvor alle er velkomne til at deltage.

Cannes Film Festival
11.-22. maj 2016

Den ikoniske event på filmkunst - Cannes Film Festival - ruller over skærmen til d. 69. udgave i 2016. Eventen er en glamourøs begivenhed i Cannes, som tiltrækker professionelle fra filmindustrien og presse fra hele verden, såvel som tilskuere og fans, der ønsker at tage et billede fra den røde løber eller få en autograf fra deres yndlings filmstjerne. Find flere informationer omkring 2016 Cannes Film Festival.

Ironman 2016
5 juni 2016

Et Ironman Triatlon er anset, som én af de mest udfordrende sport events - og sådan et eksisterer også på den franske solkyst. Côte d’Azur tilbyder den perfekte lokation for konkurrencen, som kombinerer 3800 m svømning, 180 km cykling og 42 km løb. Cykelturen i Aplerne er værdsat samtidig med at være frygtet af atleter verden over.

Bastilledagen
14. juli 2016

Bastilledagen bliver afholdt i Frankrig hvert år d. 14. juli og fejrer begyndelsen på den franske revolution. Foruden underholdningen på de historiske events, fejres Bastilledagen gennem en bred vifte af aktiviteter: Parader, gadefester og fyrværkeri. I Nice er Promenade des Anglais hovedscenen for Bastilledagens events.

French Riviera Marathon
13. november 2016

Den Franske Rivieras Marathon er på fransk kendt som Marathon des Alpes-Maritimes. Det er et 42 kilometer løb mellem Nice og Cannes, og er ét af de vigtige sport events på Den Franske Riviera. Banen for løbet er langs kysten i smukke omgivelser med det det turkisblå middelhav i kontrast til de sneklædte Alper.


Sydfrankrig events 2016
Artikel: Sydfrankrig events 2016

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar