Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Porto i Nordportugal - Guide til events og festivaler i Nordportugals største by (events Porto 2015)

Find de bedste priser på Porto Lufthavn billeje med Cartrawler Portugal

Oplev Nordportugals største by Porto, som blev kåret til Best European Destination i 2014.

Der findes masser af historiske monumenter i Porto som med lethed kunne optages på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Egnen omkring Porto har en umådelig smuk natur med masser af fantastiske udsigtspunkter over Douro-floden og byen står heller ikke tilbage på den kulturelle og sportsmæssige front og kan hele året byde på spændende oplevelser.

Messe: ’Essensen af Vin’ Porto 2015
26. februar - 1. marts

Porto og den omgivende natur ved Douro-floden er en af verdens mest anerkendte vinregioner. Byen afholder regelmæssigt arrangementer dedikeret til vinproduktion, blandt andet den internationale messe Essensen af Vin, som har fokus på det essentielle ved fremstilling af vin.

Den 12. udgave af denne festival (Essência do Vinho på portugisisk) har deltagelse af 350 nationale og internationale vinproducenter, som medbringer mere end 3000 forskellige typer vin. Juryen af velrenommerede vin eksperter skal udvælge en top 10 over portugisiske vine. Messen finder sted i et af de mest ikoniske byggerier i Porto - Børsen Paladset.

Læs mere på hjemmesiden Essência do Vinho (sprog: portugisisk).

Fantasporto - filmfestival i Porto
27. februar - 7. marts

Siden 1981 har Porto afholdt Fantasporto International Film Festival (elle bare Fantas), et arrangement dedikeret til fantasy, science-fiction og horror film, både internationale blockbustere men også mindre og mere ukendte independent filmproduktioner.

Eventen betragtes som en af verdens 25 mest betydningsfulde filmfestivaler med et tilhørende stort udbud af sidearrangementer, udstillinger og optrædener.

Se programmet for Fantasporto 2015.

Wings of Life Run Porto 2015
3. maj

Wings of Life er et globalt motionsløb som skal udbrede kendskabet og skaffe økonomiske midler til behandling af rygmarvsskader. Wings of Life konkurrencerne kaldes også World Run og arrangeres flere forskellige steder i verden. Porto er udgangspunktet for Portugals udgave af World Run.

Find mere information om eventen på den officielle Wings of Life Run hjemmeside.

São João Festen Porto 2015
23. juni

São João dagen er en festlig lejlighed i mange byer rundt om i Portugal og resten af verden, men kun få steder når festlighederne samme højder som i Porto. Festa do São João som den hedder på portugisisk, er i særklasse byens mest animerede begivenhed.

Gadefester og parader starter ved aftentid og varer til langt ud på natten. Portos forskellige kvarterer og især midtbyen fyldes op af feststemte mennesker, livemusik og boder med grillmad, hvor festlighedens traditionelle delikatesse - grillede sardiner - serveres i lange baner. Festen kulminerer ved midnat med en fantastisk fyrværkeriopvisning over Douro-floden.

Serralves Festival 2015
Dato endnu ikke offentliggjort

Serralves Fonden med base i Porto, er en af Portugals mest respekterede kulturelle institutioner. Fonden har til formål at fremme nutidens kunstformer gennem flere initiativer. En af disse er Serralves em Festa Festival, som gennem 11 år har vokset sig til en af Europas vigtigste festivaler for moderne, kunstneriske udtryk af forskellig karakter.

Gennem festivalens 40 timer, sædvanligvis henover lørdag og søndag, har besøgende ubegrænset adgang til en god blanding af musik, dans og teaterforestillinger, film og video udstillinger, samt workshops.

F1 H2O World Championship - Raceboat Grand Prix of Portugal 2015
31. juli - 2. august

I 2015 lægger Douro-floden for første gang vand til den internationale powerboat kapsejlads indenfor Formula 1 H2O World Championship. Hold fra ti forskellige nationer deltager i dette event, som i Portugal kendes som Grande Prémio de Portugal Motonáutica.

Se reklamevideoen for F1 Raceboat Grand Prix of Portugal 2015:

Porto Marathon 2015
8. november

Porto Maraton er en af de mest populære sportsbegivenheder i Nordportugal for langdistanceløbere fra ind- og udland. Løbsruten fører deltagerne gennem nogle af de smukkeste områder i Porto og Vila Nova de Gaia. I denne 12. udgave kan man, udover at løbe de 42 km, også deltage på kortere distancer: 15 km familie løb og 6 km minimaraton.

Få mere Information om tilmelding til Porto Maraton 2015.


Porto i Nordportugal - Guide til events og festivaler i Nordportugals største by (events Porto 2015)
Artikel: Porto i Nordportugal - Guide til events og festivaler i Nordportugals største by (events Porto 2015)

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar