Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Gode råd om billeje på Sardinien - lej bil i Alghero Lufthavn

Sardinien (Sardinia) tilhører Italien og er den næststørste ø i Middelhavet efter Sicilien.

Alghero på den italienske ø Sardinien er en by på størrelse med Silkeborg. Den ligger på den nordvestlige del af Sardinien og kaldes også for S'Alighèra af de lokale.

Lufthavnen i Alghero er den næststørste på Sardinien og kaldes også for Fertilia Airport eller Alghero International Airport.

Atlantic Airways og TUI-fly Nordic flyver charter-rute til Sardinien med mulighed for 'kun fly' billet. Tidligere fløj lavprisflyselskaberne Transavia og Ryanair også til Alghero lufthavn, men disse to ruter er indstillet.

Sammenlign priser på biludlejning på Sardinien (Alghero Lufthavn)

Skift eventuelt søge-destination. Der er også mulighed for envejsleje.

Vejene på den næststørste ø i Italien er generelt gode, og da Sardinien med mange spændende seværdigheder har næsten samme størrelse som Jylland, vælger rigtig mange turister at leje bil på Sardinien.

Billig Italien billeje - Peugeot 308

I den lille mellemklasse er Peugeot 308 populær som Sardinien lejebil - © foto: Guide-billig-billeje.dk

Mange biludlejningsselskaber på Sardinien

Både i Alghero lufthavn - AHO og i Sardiniens største internationale lufthavn Cagliari-Elmas - CAG kan man finde et stort udvalg af billeje-selskaber herunder Avis, Hertz Italiana, Autoeuropa-Sicily by Car, Europcar, Dollar-Thrifty, Locauto, Sardinya Rent-A-Car, Eurorent, Mida Rent, Target, EasyCar, Pinna Rent a Car, Matta Rent-A-Car, Ruvioli Rent-A-Car, Pintauro Rent-A-Car, Budget med flere.

Nogen billeje-selskaber er dog kun at finde i én af de to ovennævnte Sardinien-lufthavne.

Den tredje internationale lufthavn på Sardinien hedder Olbia-Costa Smeralda Airport - OLB. Her finder man velkendte italienske udlejningsselskaber som Maggiore, Autonoleggi Dementis (Avis), Eurorent, Italy by Car, Ellepì Autonoleggio, Matta m.fl.

Priser på billeje i Alghero på Sardinien
Om sommeren er billeje i Italien og på Sardinien ofte lidt dyrere end i andre sydeuropæiske lande. Forvent at mindste bil i højsæsonen juli-august sjældent koster mindre end 1500 kroner for en uges billeje i Italien.

Det betaler sig ofte at booke udlejningsbil i god tid før ferien i Sydeuropa.

Priser mellem 2300 og 2700 kroner for en uges billeje af en Ford Fiesta el. lignnede er set ved booking med kort varsel på Sardinien i sommeren 2009, så det er en god idé at få sin booking af udlejningsbil på Sardinien på plads 6-8 uger før ferien, hvis muligt.

Ting kan tage tid i Italien. Vær opmærksom på at venter man med at booke bil i Italien til sidste øjeblik, er der en risiko for at reservationen af billeje ikke bliver bekræftet af det italienske udlejningsselskab. Det er derfor bedst at booke bil i Italien mindst 72 timer før afhentning.  

Lej en cabriolet på Sardinien uden for sæsonen
Er man på Sardinien uden for sæsonen (eksempelvis oktober eller november) vil man ofte kunne leje en billig cabriolet til mellem 2000 og 2500 kroner for en uges billeje.

I sommermånederne er prisen for at leje en cabriolet på Sardinien som regel 3000-3500 kroner for en uges billeje.

Minibus på Sardinien
Det er naturligvis muligt at leje minibus i Italien og på de italienske øer som Sardinien.

Leje af minibus i Italien er ofte smådyrt i højsæsonen, men man kan dog være heldig at finde tilbud på minibus-leje i Italien fra omkring 4000 kroner fra en uges billeje.

Billeje Sardinien - betingelser
Bemærk at billeje-forsikring på Sardinien ligesom i resten af Italien som regel indeholder en relativ høj selvrisiko - typisk 1000-1500 euro, selv på små biler. Større dyrere biler har som regel en endnu højere selvrisiko på tyveri af udlejningsbil.

Forsikringsdækningen af udlejningsbiler på Sardinien er så at sige altid fyldestgørende, men man kan overveje at tegne en ekstra forsikring mod den relativt høje selvrisiko. Pris ved booking her på siden er ca. 50 kroner per dag med dækning op til €3000.

Ekstraudstyr til udlejningsbilen på Sardinien såsom barnestol og navigationsudstyr kan til tider være lidt små-dyrt at leje.

Bemærk at man hos nogle udlejningsselskaber skal betale separat for én tankfuld benzin og derefter aflevere udlejningsbilen med tom tank. Det fremgår i lejebetingelserne om bilen skal afleveres med tom tank. Man kan også finde selskaber, som med lav listepris på Sardinien billeje tage et gebyr for brændstof-service (som ikke kan undgås) - se under lejebetingelser.

Sardinien populær ferieø
Blandt italienerne anses Sardinien for at være en afslappet ø med knap så hektisk trafik, som i det øvrige Italien.

Der er ingen motorveje på Sardinia. Den udmærkede Carlo Felice hovedvej forbinder den sydlige del af øen med den nordlige.

Sardinien har et stort antal kulturelle og historiske seværdigheder spredt ud over øen. Blandt de mest kendte er Su Nuraxi (World Heritage) ved byen Barumini på Sardiniens sydlige del.

Sardinien er generelt meget populær som ferieø blandt italienere. Den italienske regeringschef Silvio Berlusconi holder ofte weekend på Sardinien.

Søg billig lejebil på Sardinien


Gode råd om billeje på Sardinien - lej bil i Alghero Lufthavn
Artikel: Gode råd om billeje på Sardinien - lej bil i Alghero Lufthavn

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar