Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

SnappCar delebil - billig billeje fra private (privat lejebil)

Når man lejer bil via SnappCar, har man mulighed for at booke bil i lokalområdet hos de privatpersoner/bilejere, som er tilmeldt SnappCar-ordningen.

Check prisen på en billig SnapCar delebil i dit område

Man kan sammenligne SnappCar med Airbnb, idet udlejningen af såvel privatbil som privatbolig faciliteres af en online-tjeneste, mens produktet/service-ydelsen stilles til rådighed af privatpersoner.

Hos Airbnb er man nået så langt at også professionelle boligudlejere anvender tjenesten, og med tiden kan også SnappCar ske at få professionelle biludlejere blandt sine leverandører, men som udgangspunkt består SnappCar i Danmark udelukkende af tilmeldte delebiler fra private borgere.

Se hvordan du tilmelder din privatbil og tjener penge med SnappCar.

Citroen C4 Picasso

Alle slags privatbiler kan være delebiler - her en populær Citroen C4 Picasso © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk

Hvordan virker SnappCar? - Lej private biler i Jylland, på Sjælland og på Fyn
SnappCar delebil-tjenesten virker ved at sætte private bilejere i forbindelse med folk, som gerne vil leje bil i Danmark. Der er ofte penge at spare ved at leje privat delebil.

Som potential kunde (lejer af privat delebil) søger man enten på by, postnummer eller i større byer med mange SnapCar delebiler eventuelt også på adresse. Herefter kan man vælge hvor langt fra adressen/udgangspunktet man vil søge efter privat lejebil (1km, 5km, 10km, 25km eller 50km).

I søgeresultatet finder man de enkelte SnappCar biler med en beskrivelse af bilmærke/bilmodel, årgang m.m. Man kan også se en kort beskrivelse af udlejer (bilens ejer).

Ved samme lejlighed/på samme skærmbillede kan man se om bilen må medtages til udlandet, hvorvidt der må ryges i bilen, medtages kæledyr i bilen osv, osv.

Nogen delebiler har træk, andre delebiler har plads til 6,7, 8 eller 9 passagerer og andre igen er specielle derved at de kører på el - som eksempelvis en unik Tesla S delebil i København, som udlejes fra ca. 2000 kroner per dag.

Man kan også se tidligere kunders erfaringer med indehaverne af de enkelte Snapcar-delebiler. Per 2016 er tjenesten stadig så ny at mange Snappcar delebiler ikke har kørt så mange ture med kunder, men en del udlejere har allerede fået gode ratings.

Fiat 500 - privat biludlejning

Den billigste SnappCar-delebil er ofte en minibil - som eksempelvis Fiat 500 (billedet), Kia Picanto, Peugeot 107/108, VW Up, Toyota Aygo, Citroen C1 eller lignende.

Der vil være et antal gratis kilometre inkluderet per dag, som på en normal udlejningsbil. Antallet af gratis kilometre kan svinge men mellem 100 og 200 km per dag er normalt. Herefter er den typiske betaling per ekstra kilometre mellem 1 og 2 kr. per kilometer. Ekstra kilometre på dyrere biler kan dog koste mere.

Booking af SnapCar delebil
Alle bookinger af delebiler foretages online.

Se også SnappCar Rabatkode:
Spar 200 kroner ved privat biludlejning hos SnappCar DK.

Betaling af leje foretages ligeledes altid online. Snappcar stiller forsikring og vejhjælp til rådighed, så det behøver man ikke tænke på. SnappCar forsikring og vejhjælp er inkluderet i prisen.

For udlejer (bilejer) opgøres lejeindtægterne på månedsbasis, og beløbet overføres fra SnappCar til udlejers konto.

Der sker således ingen betaling af SnappCar-leje direkte fra lejer til udlejer. Alt kører på betryggende vis online.

Bemærk dog at lejer skal aftale med udlejer, hvorledes brændstof håndteres i forbindelse med lejen. Mange vælger at SnappCar bilen leveres med fuld tank og afleveres tilbage ligeledes med fuld tank, men kunden og udlejer kan i princippet selv aftale noget andet.

Hele dages leje og halve dages leje af privat bil via Snappcar
Man kan som kunde leje en Snappcar delebil i en halv dag.

En halv Snappcar dag er defineret som 8 timer eller mindre. Prisen er det halve af en dagsleje (dagsleje er angivet for hver enkelt bil) og altid minimum 65 kroner. Til en halv dag hører naturligvis også halvdelen af de gratis kilometre for en hel dag.

Lejers alder ved delebiler - SnappCar
For at kunne leje delebil via SnappCar skal lejer være fyldt 21 år og have haft kørekort I minimum 1 år.

Denne regel er som hos de fleste biludlejningsselskaber, hvoraf nogen dog også lejer biler ud til yngre kunder, som har haft kørekort i mindst ét år.

Forsikring af SnappCar bil
Ansvars- og kaskoforsikring er inkluderet i leje-prisen, som man kan se på SnappCars hjemmeside.

Der er en selvrisiko på skader og tyveri for kunden (lejer) på mellem 4000 kroner og 8000 kroner afhængig af bilens værdi.

Kunden bliver, hvis kunden er over 25 år gammel, tilbudt at tegne selvrisikoforsikring. Afhængig af selvrisikoens størrelse (bilens værdi) koster selvrisiko-forsikring hos SnappCar (kaldes No Risk Garanti) mellem 60 kroner og 120 kroner per dag. Man behøver ikke tegne den ekstra SnappCar-forsikring.

Hvad får udlejer ud af SnappCar delebil-lejen?
Bilens ejer får udbetalt 70% af prisen på lejen.

Lejeindtægter opgøres på månedsbasis.


SnappCar delebil - billig billeje fra private (privat lejebil)
Artikel: SnappCar delebil - billig billeje fra private (privat lejebil)

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar