Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Centauro billeje i Spanien - stor biludlejer med gode deals

Centauro billeje i Spanien - stor biludlejer med gode deals

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Med over 40 års erfaring er Centauro ét af de mest veletablerede lokale biludlejningsselskaber i Spanien.

Man finder Centauro kontorer i de større turist-lufthavne i kontinental-Spanien, på de Baleariske Øer (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera), men sjovt nok ikke endnu på de Kanariske Øer (Gran Canaria, Tenerife). Som noget nyt kan man også leje Centauro bil i Lissabon og Faro lufthavne i Portugal.

Centauro startede i det engelske turist-favorit Benidorm på Costa Blanca kysten i Spanien tæt på Alicante. Siden er det spanske billejefirma vokset til at have en flåde på omkring 12000 biler.

Især på de mindre biler i Ford Fiesta og VW Golf klasserne er Centauro ofte meget konkurrencedygtig på prisen, og selskabet har fået så dårlige anmeldelser som Goldcar, der er én af hovedkonkurrenterne.

Det er altid en god ide at sammenligne betingelser og gebyrer ved at læse lejebetingelser inden booking. Find billeje med Centauro herunder ved at indtaste destination og lejeperiode.