Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Billeje Enfidha Lufthavn - priser på biludlejning i Tunesien

Billeje Enfidha Lufthavn - priser på biludlejning i Tunesien

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Største charter-lufthavn i Tunesien er Enfidha Lufthavn i den nordlige del af landet.

Der afgår fly med SAS og Primera Air fra både Billund og Københavns Lufthavn til Enfidha Lufthavn i sommersæsonen. Den relativt nye lufthavn blev indviet i 2007 og er den primære ankomstlufthavn for turister fra Nordeuropa.

Fly fra Danmark til solferie i Tunesien
Udover SAS Tunesien flyruter er det tunesiske flyselskab Touvelair til stede med rutefly til Enfidha fra Københavns Lufthavn og desuden med charterfly fra Hamburg Lufthavn.

Primeira Air (Bravo Tours) har ligeledes normalt afgange fra Billund og København. Bemærk at der i 2015-2016 er/har været en pause i charter-turismen til Tunesien som følge af sikkerhedssituationen.

Billeje Enfidha Lufthavn - check tilbud fra mange billejefirmaer
I Enfidha Lufthavn finder man alle de kendte større biludlejningsselskaber. Check priser på lejebiler fra Avis, Europcar, Budget samt tilbud fra eksempelvis det lokale billejeselskab SGF Car Rental Tunisia på billeje-søgemaskinen herunder. Biler til leje i Tunesien er typisk af mærkerne Fiat, VW, Renault, Peugeot eller Citroen.