Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Firenze biludlejning - søg billig bil i Firenze Lufthavn

Firenze biludlejning - søg billig bil i Firenze Lufthavn

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Firenze Lufthavn kaldes også Amerigo Vespucci. Lufthavnen i Firenze ligger i Toscana som er et ideelt udgangspunkt for kulturrejser og bilferie i Norditalien.

Det spanske lavprisselskab Vueling flyver fra Københavns Lufthavn til Firenze i sommerperioden. I Firenze lufthavn finder man mange billejeselskaber, og der er derfor mulighed for at finde gode billeje tilbud i Firenze lufthavn.

Søg billig billeje i Firenze Lufthavn i Toscana
Det er billigst at leje en lille bil i Firenze lufthavn - specielt hvis man booker i god tid. I højsæsonen koster billigste billeje i Firenze lufthavn  fra ca. 1.500 kr. for en uges udlejningsbil (typisk en Fiat 500, Fiat Panda eller lignende). Det er billigere uden for sæsonen, men ofte er der også billige Firenze udlejningsbiler i juli måned.

I CarTrawler søgemaskinen herunder kan du sammenligne priser på billeje i Italien fra mange udlejningsselskaber i Firenze Lufthavn ved blot at udføre én enkelt søgning.