Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


InterRent Billeje - Europcar low cost biludlejningsselskab

InterRent Billeje - Europcar low cost biludlejningsselskab

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Biludlejningsfirmaet InterRent er et internationalt lavprisselskab for biludlejning, der ejes af Europcar. Low-cost biludlejningsselskabet InterRent har kontorer i næsten hele verden; hovedsageligt ligger udlejningskontorerne i Europa. Bemærk at Europcar ligeledes ejer Keddy, som også er et lavpris udlejningsselskab.

Nogle af de mest populære InterRent biludlejningslande er Frankrig, Tyskland, Portugal og Spanien. I Interrents flåde finder man biler som Toyota Aygo, Fiat Panda, Renault Twingo samt Seat Mii i bybilsklassen, i økonomiklassen findes blandt andet Renault Clio og Volkswagen Golf. Derudover kan InterRent også tilbyde stationcars til leje - her får man en Renault Megane eller en lignende model udleveret.

Find billig billeje hos lavpris biludlejningsselskaber via Cartrawler
For at få de bedste tilbud på billeje inden ferien, er det en god ide at søge og booke billeje på nettet i god tid i forvejen. Det kan blandt andet gøres med Cartrawlers søgemaskine, som samler et stort antal af billejetilbud fra InterRent, Europcar, Keddy og øvrige biludlejningsselskaber. Hvis der bookes i god tid har man den bedste chance for at få den laveste pris på billeje.