Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Københavns-billeje på Jagtvej (København-Nord)

Københavns-billeje på Jagtvej (København-Nord)

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Ved hjælp af 3 simple trin og et kreditkort kan der hurtigt og let bestilles en billig lejebil på Jagtvej i København-Nord.

Den største udlejningsstation på Jagtvej er Hertz tæt på Nørrebro og Rigshospitalet. Hertz på Jagtvej 157 har åbent 8-17 på hverdage og er lukket lørdag-søndag og på helligdage.

Man kan leje bil i en lang række forskellige bilklasser på Jagtvej. Mest populære lejebil er billigste bil i størrelse Peugeot 108, VW Up, Opel Karl eller lignende.

Priserne svinger, men regn med mellem 400 og 500 kroner per dag for mindste bil- som regel er der 100 km inkluderet per dag. Det totale antal frie km findes ved at ganges op med antallet af dage, men lejer bilen. Check altid lejebetingelser for at se, hvor mange gratis kilometre, de er inkluderet ved billeje i Danmark.

Der findes også varebiler til udlejning i København-Nord. Sammenlign tilbud med Cartrawler Danmark herunder, og juster eventuelt søgekriterie til andre dele af København.