Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Lej Frankrig bil i Lorient Airport i Bretagne

Lej Frankrig bil i Lorient Airport i Bretagne

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Lorient Airport kaldes også for Lorient South Brittany Airport LRT (Aéroport de Lorient Bretagne Sud på fransk) og er placeret i departementet Morbihan i Syd-Brittany (Bretagne).

Der er ruter til Lorient Lufthavn fra Paris og Lyon og desuden ny Ryanair rute i 2015 fra Porto i Nordportugal. Hertil kommer forbindelse fra Southampton med Eastern Airways (sommerrute 2015). Lufthavnen ligger blot 5 km fra Lorient centrum og tæt på hovedfærdselsåren E60. Lorient er en havneby med omkring 60.000 indbyggere.

Lorient Lufthavn billeje - Frankrig sammenligning af priser
Sammenlign priser på billeje i Frankrig med Cartrawler. I Lorient Lufthavn i Bretagne er der mulighed for at leje bil fra eksempelvis Thrifty, Sixt, Europcar, Hertz Billeje Frankrig og Avis Rent-A-Car. Der er meget ofte franske biler af mærkerne Citroen, Renault og Peugeot hos udbyderne af billeje i Frankrig, men der forekommer dog også Ford, Opel, Hyundai og VW. Lejer man bil i de lidt dyrere bilklasser vil der ikke sjældent blive stillet en BMW eller Audi til rådighed.