Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Lej bil i Grand Rapids Lufthavn, Michigan, USA

Lej bil i Grand Rapids Lufthavn, Michigan, USA

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Grand Rapids Lufthavn - GRR ligger godt 20 km sydøst for Grand Rapids centrum.

Byen Grand Rapids, Michigan (MI) har 200.000 indbyggere og er sammen med by-delene Kentwood, Ada og Alto en del af Cascade Township i Kent County i det vestlige Michigan. Lufthavnen i Grand Rapids, MI kaldes også for Gerald R. Ford International Airport efter den 38. amerikanske præsident, som i 1974 overtog landets øverste embede efter Nixons afgang i forbindelse med Watergate-sagen.

Billeje Grand Rapids Airport - Michigan, USA
I lufthavnen i Grand Rapids er udvalget af billeje meget stort. Blandt de konkurrerende billejeselskaber findes man Alamo, Budget, National, Hertz Car Hire USA og Avis Billeje. Med kontor udenfor lufthavnen er der af og til gode tilbud fra eksempelvis Broadmoor Rent A Car.

Priserne på USA billeje i Grand Rapids Lufthavn er præget af intens konkurrence, og siden byen er centrum for mange større virksomheder, er antallet af kortere erhvervs-udlejninger ganske betydeligt. Se aktuelle tilbud på udlejningsbiler i Grand Rapids Lufthavn på Cartrawler billeje-søgemaskinen herunder.