Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Lej bil i Manchester Centrum, North West England

Lej bil i Manchester Centrum, North West England

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Manchester billeje er billigt. Til forskel fra mange andre lande er booking af England billeje med kort varsel faktisk ikke nødvendigvis dyrere end hvis man booker bil i UK i god tid i forvejen. De begrænsede sæsonudsving har at gøre med at (nye) biler er billige i England og ikke mindst at erhvervslivet (og biludlejerne) i England er vant til at tilpasse sig lynhurtigt til ændrede konkurrenceforhold.

Vigtigt ved England billeje: Sørg altid for at booke online og sammenligne priser på forhånd. Naive kunder og 'walk-in' kunder bliver straffet på prisen - både på hoteller og hos billeje-selskaber i England. Sammenlign altid pris.

Billig Manchester billeje
Det betaler sig som regel ikke at bestille de mindste biler til leje i England. En Golf-klasse udlejningsbil koster i det fleste tilfælde ikke meget mere at leje end en VW Up! (typisk prisforskel 50-200 kroner). Se også: Billig billeje i Manchester Lufthavn

Alle de kendte billeje-selskaber findes naturligvis i Manchester centrum såvel som i Manchester Lufthavn - MAN. Sammenlign priser på Manchester by (centrum) billeje med Cartrawler UK herunder. Der vil kunne optræde tilbud fra eksempelvis Hertz, Avis, Green Motion, EasyCar, Sixt UK, Budget, Europcar, Enterprise med flere.