Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Lej bil i Sundsvall-Timrå Lufthavn - sammenlign Sverige billeje-priser

Lej bil i Sundsvall-Timrå Lufthavn - sammenlign Sverige billeje-priser

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

I Västernorrland len (svensk betegnelse for amt) er lufthavnen Sundsvall-Timrå Airport - SDL den vigtigste lufthavn.

Man ser også lufthavnen omtalt som Midlanda eller ved det gamle navn Sundsvall Härnösand Lufthamn. I forhold til landsdelen Norlann (den nordligste del af Sverige) er Sundsvall-Timrå Lufthavn dog blot den 4. største.

Biludlejning Sundsvall Lufthavn
Trods charter-forbindelser til både Grækenland, Kroatien og Mallorca om sommeren, er de vigtigste flyruter til Sundsvall Stockholm/Arlanda-ruten med SAS, Stockholm-Bromma med Sundsvallsflyg og Nextjet flyet fra Gøteborg-Landvetter Lufthavn.

Som altid i Sverige er store Volvo biler billige at leje (begrænset merpris i forhold til mindre lejebiler). Flere og flere udlejningsselskaber i Sverige har dog også eksempelvis Skoda Octavia og VW Passat biler i de lidt større bilklasser. I Sverige er der i langt de fleste lejekontrakter ubegrænsede kilometre inkluderet, men check alligevel lejebetingelser inden booking. Sammenlign priser på Sverige-billeje fra Sundsvall-Timrå Lufthavn med Cartrawler herunder.