Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Lej en miljøvenlig bil - Ecovia i Italien (Venedig, Milano, Bologna, Sicilien etc)

Lej en miljøvenlig bil - Ecovia i Italien (Venedig, Milano, Bologna, Sicilien etc)

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Billeje-selskabet Ecovia er en underafdeling af Autovia.

Der satses i Ecovia på udlejning af miljøvenlige ‘økologiske’ biler, som den direkte oversættelse fra italiensk af ‘automobile ecologica’ må være.

Ecovia’s miljøvenlige flåde består af blandet andet VW Up, Seat Leon, VW Golf og Skoda Octavia. Alle kører på metan (metano på italiensk), og er dermed gas-drevne på CNG.

En række nye biler kan i Italien købes som ’auto a metano’ dvs. med en motor, som er indstillet til at køre på metangas (naturgas); også kaldet CNG. Man kan også købe LPG-biler i Italien, men CNG er det mest populære (og nok så vigtigt ikke det samme som LPG).

Lej en bil i Italien med gas som brændstof
I forhold til biludlejning er det ganske usædvanligt kun at satse på gasdrevne biler, og Ecovia er da også blot et datterselskab af det mere traditionelle biludlejningsselsskab Autovia.

Ikke desto mindre kan man mange steder i Norditalien (som eksempelvis Ravenne, Venedig, Firenze, Verona, Bologna, Milano), på Sardien, i Calabrien og Puglia i Syditalien og på Sicilien finde udlejningsstationer, hvor det er muligt at booke en miljøvenlig CNG-bil fra Ecovia.