Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Mallorca billeje tips - lej billig minibus eller MPV på Mallorca

Går ferien med hele familien til Mallorca, kan det være en fordel med en lidt større udlejningsbil.

Det er ofte muligt på Mallorca at leje en stor bil til relativt små penge. Specielt minibusser og MPV biler i VW Touran-Opel Zafira klassen er i efteråret og foråret ofte billige som udlejningsbil på Mallorca.

Klik og sammenlign priser på biludlejning på Mallorca

Lej en billig minibus i Mallorca Lufthavn
En minibus med plads til 9 personer inklusiv chauffør (med normalt kørekort til personbil kategori B) kan uden for højsæsonen findes til billeje-priser helt ned under 3000 kroner for en uges billeje på Mallorca. Det er særdeles billigt for så stor en bil.

VW Minibus leje

VW Transporter Minibus med plads til 9 personer © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk

I de fleste sydeuropæiske lande starter priserne for leje af minibus ved omkring 4000-4500 kroner, og i Danmark og Norge er priser på 5000-8000 kroner for en uges minibus-billeje helt normalt.

Der er stor konkurrence på Mallorca minibus-billeje. Vi har set en Mercedes Vito Tourer / V-klasse med plads til 9 personer til under 3000 kroner for en uges Spanien billeje i sommerferien 2017.

De billigste Mallorca minibusser har som regel en høj selvrisiko på 2000-3000 euro. Det koster fra omkring 40 kroner per dag at eliminere selvrisikoen ved at tegne en ekstra forsikring. Denne skadesrefusionsforsikring/selvrisikoforsikring tilbydes altid ved booking.

Bemærk at selskabet Goldcar er berygtet for ikke at acceptere danske VISA-Dankort med store ekstra-regninger for forsikring til følge.

VIGTIGT ved minibus leje på Mallorca
For at opnå laveste Mallorca billeje-pris skal man bestille i god tid - der kan være adskillige tusinde kroner at spare ved leje af minibus på Mallorca.

Billig Mallorca billeje - MPV VW Touran
Søger man en VW Touran, VW Sharan, Opel Zafira eller lignende MPV med plads til 5-7 personer, er der på Mallorca uden for sæsonen meget billige udlejningsbiler til rådighed.

Se også: VW Touran som udlejningsbil.

Vi har set VW Touran el. lign. fra under 1500 kroner for en uges billeje på Mallorca i september og oktober måned 2017. De større og langt mere luksuriøse VW Sharan, Ford S-Max og Renault Espace 7-personers minibusser til leje er dog så godt som altid altid væsentlig dyrere.

VW Touran udlejningsbil

VW Touran lejebil - rummelig og med 5+2 sæder (op til 7 personer).

Som ved leje af minibus på Mallorca er det som regel vigtigt at booke i god tid for at få det laveste priser på MPV-udlejningsbil på Mallorca, men er man i god tid (eller bare heldig) kan en VW Touran lejes meget billigt på den spanske ferieø.

Søg billeje på Mallorca


Mallorca billeje tips - lej billig minibus eller MPV på Mallorca
Artikel: Mallorca billeje tips - lej billig minibus eller MPV på Mallorca
Artikel senest revideret: tirsdag, juli 04 2017
Emner: , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar