Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Ancona Lufthavn biludlejning - sammenlign priser på Italien billeje med Cartrawler

Find billig billeje i Ancona Lufthavn med Cartrawler Italien

Ancona Lufthavn - AOI kaldes også Ancona Falconara Lufthavn og betjener hovedstaden i Marche regionen i det centrale Italien. Ancona Lufthavn ligger små 10 km. vest for byen Ancona i kommunen Falconara Marittima.

Lufthavnens officielle navn er Raffaello Sanzio Lufthavn, til minde om den italienske maler Raphael (1483-1520). Havnebyen Ancona er kendt for sine velbevarede gamle bygningsværker og har godt 100.000 indbyggere.

Den korte afstand fra lufthavnen til større veje; herunder til Autostrada A14 til Milano i nord og Bari i syd, er med til at gøre Ancona Lufthavn til et godt udgangspunkt, hvis man ønsker at rejse på opdagelse i Mellemitalien, Marche regionen eller videre rundt.

Der er kun lidt mere end halvanden times kørsel fra Ancona Lufthavn til byen Perugia eller til for lilleput-staten San Marino.

Se Ancona Lufthavns geografiske placering på kort over Italien.

Fiat 500C Italien

Billig billeje i Italien - Fiat 500 er uhyre populær © Foto: guide-billig-billeje.dk.

Ancona biludlejning - billigere med Cartrawler
Biludlejning i Ancona Lufthavn er ofte betragteligt billigere end på andre og mere populære turistdestinationer i Italien, især i højsæsonen.

Selv i juli og august er det muligt at leje en bil i økonomiklassen (VW Polo, Opel Corsa eller lignende) fra omkring 1700 kr. for en uge. Bemærk, at udenfor højsæsonen er priserne på Ancona Lufthavn billeje meget lavere, for eksempel koster den billigste lejebil i Ancona Falconara ofte fra ca. 800 kr. per uge i det tidlige forår.

For at kunne drage fordel af de mest konkurrencedygtige priser på Italien billeje, så prøv at booke lejebilen med Cartrawler.

Denne nemme online søgemaskine er tilknyttet mange store rent-a-car biludlejningsfirmaer i Ancona Lufthavn, blandt andet Thrifty, Avis Rent A car, Sixt, Europcar, Budget, Sicily by Car og Target Rent Italy. Udover gode priser på Ancona billeje (ofte til lavere priser end hvad biludlejningsfirmaerne selv udbyder dem til), sørger Cartrawler også for en nem og sikker online booking, når du har fundet det ideelle tilbud.

Lej en convertible: VW Golf Convertible (eller lignende convertible) kan lejes i Ancona Lufthavn hos blandt andre Sicily by Car.

Fly til Ancona i Italien - lej bil fra Ancona Lufthavn
Ancona er forbundet til Rom-Fluminico hele året og med sæsonflyvninger til Cagliari, Catania, Alghero og Trapani. Internationale ruter til Ancona tæller London-Stansted, München, Tirana, Charleroi og Barcelona.

Der er per sommer 2015 ingen direkte flyrute til Ancona Lufthavn fra Danmark.

Værd at vide om Marche regionen i Italien
Marche regionen ligger i det centrale Italien, mellem Umbrien, Emilia-Romagna og Abruzzo. Tidligere var regionens primære økonomiske indkomst baseret på landbrug og ansås for at være et af Italiens fattigste områder.

Se kort over Marche regionen i Italien.

Marche nyder i dag godt af de omfangsrige landskaber og den historiske kulturarv og bliver mere og mere værdsat som turistdestination i Italien, især af de tilrejsende, som bevidst søger væk fra overfyldte turist områder.

Blandt Marches største attraktioner er den smukke kystline langs med Adriaterhavet, fyldt med mange dejlige og velholdte strande, hvoraf størstedelen har det distinkte Blå Flag. Pesaro, Porto Recanti, Portonovo, Civitanove Marche og Porto San Giorgio er bare nogle af de mange strandområder ved Marches kyst.

Man bliver som tilrejsende turist glædeligt overrasket over det varierede og uspolerede landskab ved bjergkæden Appenninerne, som strækker sig vestpå i regionen. For de der er interesseret i historie, findes der mange historiske skatte i Marche: Romerske monumenter i Fano og charmerende middelalder landsbyer i Urbania, Recanti og Cingoli, bare for at nævne et par muligheder.

Marche regionen er også en perfekt destination for vinelskere og gourmet rejsende.

Se kort over Marche vinregion.


Ancona Lufthavn biludlejning - sammenlign priser på Italien billeje med Cartrawler
Artikel: Ancona Lufthavn biludlejning - sammenlign priser på Italien billeje med Cartrawler

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar