Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billig billeje i Bari Lufthavn - sammenlign tilbud på biludlejning i Italien

Sammenlign Bari Lufthavn billeje priser med Cartrawler Italien

Hvis du ønsker at leje en bil i Bari Lufthavn, kan sammenlignings- og søgemaskinen Cartrawler hjælpe dig med at finde de bedste priser på billeje i Bari.

Cartrawler viser tilbud fra store biludlejningsfirmaer, såsom Avis Autonoleggio, Budget, Hertz, Sixt og Europcar, såvel som fra mindre, lokale udbydere som Locauto Rent A Car og Sicily By Car.

Lej en Fiat 500 

De italienske Fiat 500 og Fiat Panda er normalvis de billigste biler at leje i Bari Lufthavn.

Når bilerne bookes på forhånd, er de som regel billigere i Bari end de er andre populære steder ved den italienske adriaterhavskyst (Pescara, Rimini eller Brindisi blandt andre).

Billeje i Bari Lufthavn - udvalget af udlejningsbiler
Bari Lufthavns udvalg af udlejningsbiler er meget omfattende, med et stort udvalg af billige udlejningsbiler, der både inkluderer små bybiler (typisk Fiat 500, Fiat Panda, Citroen C1 og lignende), men også lidt større biler i økonomi-klassen (Ford Fiesta, Renault Clio, Opel Corsa og VW Polo).

Takket være det store udvalg, er det ofte muligt at leje den billigste bil i Bari i en uge i højsæsonen (juli og august) for omkring 1.500 danske kroner , og endda til halvdelen af den pris i lavsæsonen.

Gode off-season tilbud i Bari Lufthavns biludlejning er ofte tilgængelige ved leje af én af de større bilklasser. Eksempelvis starter priserne for en uge i oktober i en MPV (Ford Galaxy eller lignende 7-sæders bil) typisk ved 3.000 danske kroner. I sommersæsonen er minivans og minibusser til gengæld meget efterspurgte i Bari og koster derfor betydeligt mere.

For at drage fordel af de bedste priser, bør søgning og booking af biler i Bari Lufthavn ske i god tid i forvejen.

Beliggenhed, flyselskaber og destinationer
Bari Lufthavn - BRI er hovedlufthavn for Apulia (Puglia, på italiensk) regionen ved hælen på den ’italienske støvle’ (italienske halvø).

Lufthavnen ligger omkring 8 km nordvest fra Bari bymidte. Det officielle navn på lufthavnen er Aeroporto di Bari-Karol Wojtyla efter den polske pave John Paul II. Dog refererer de lokale ofte til lufthavnen som Aeroporto di Bari Palese, efter Palese kvarteret nær lufthavnen.

Se kort over Bari.

Ryanair, Volotea, Wizzair og Alitalia er de flyselskaber, der har flest ruter til og fra Bari lufthavn.

Der afgår ingen fly direkte til Bari fra Danmark, men det er dog muligt at flyve med Germanwings/Eurowings fra Hamburg.

Hvad er Bari kendt for? - fakta om regionen Apulia
Apulias hovedstad Bari er et vigtigt industrielt og akademisk midtpunkt i Italien.

Fødevareforarbejdning, bearbejdning af tekstiler, tunge maskiner og olieraffinering er de vigtigste industrier i Bari. Byen er også kendt for Fiera del Levante messen. Messen, som bliver afholdt i september, bliver af mange opfattet som én af de vigtigste begivenheder i området.

Se program for Fiera del Levante 2015.

Turismen i Bari er en ny og spirende industri: byen kan prale af at have en interessant og varieret kulturel arv og der er blevet lagt en del arbejde i, det seneste årti, at udforske Baris fulde turistpotentiale.

Sidst, men ikke mindst, er Bari kendt for sine kulinariske traditioner: to gode eksempler på lokal gastronomi er focaccia brød og orecciette, som er en øreformet pasta. 


Billig billeje i Bari Lufthavn - sammenlign tilbud på biludlejning i Italien
Artikel: Billig billeje i Bari Lufthavn - sammenlign tilbud på biludlejning i Italien

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar