Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Long Island MacArthur Lufthavn billeje - sammenlign tilbud online med Cartrawler USA

Find de bedste tilbud fra de store biludlejningsselskaber i Long Island lufthavnen MacArthur med Cartrawler USA

Long Island Lufthavn billeje - online prissammenligning og booking

Cadillac CTS er en af de mere usædvanlige udlejningsbiler i Islip Lufthavn (fra AVIS).

MacArthur Lufthavn - ISP er en af de fire lufthavne, der dækker Long Island. MacArthur Lufthavn står hovedsageligt for passagerer fra bydelene Nassau og Suffolk, hvor de to meget større lufthavne JFK og LaGuardia er mere bekvemme destinationer for passagerer, der rejser til New York City. Se et kort over Long Islands bydele. Den fjerde lufthavn på Long Island ligger på øens østlige spids i East Hampton.

MacArthur Lufthavn ligger omtrent 14,5 kilometer (i bil) nordvest for byen Islip i Suffolk County. Netop det, er grunden til at MacArthur lufthavn også er kendt som Islip Lufthavn.

Afstanden fra Long Island Lufthavn til Manhattan er omkring 80 kilometer.

Long Island Lufthavn billeje - ofte billigere end i New York City
Søgemaskinen Cartrawler viser tilbud på billeje fra biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Budget og National - blandt andre.

Som man også vil se, når man selv sammenligner, er det ofte billigere at leje bil fra MacArthur Lufthavn end det er at leje bil i eksempelvis JFK eller LaGuardia. De laveste priser på MacArthur billeje starter cirka fra 1.300 kroner for en uge i en lejebil i økonomiklassen. I MacArthur vil det typisk være en Hyundai Accent eller en Chevrolet Spark.

Hvis det derimod foretrækkes, at leje en større bil i Long Island Lufthavn, er det ofte nemt at finde konkurrencedygtige priser på billeje i andre billeje klasser: mellemklasse, overklasse og SUV. Rejser man i større grupper, og har man derfor brug for MPV som f.eks. Dodge Caracan, Chrysler Town & Country - eller lignede, med plads til 7 personer, er disse ofte til at finde til rimelige priser. Ofte kan man få en uges MPV billeje for 2.390 kroner.

Chrysler Town and Country billeje

Chrysler Town & Country - en populær 7-sæders lejebil I USA; en del af National Car Rentals udvalg ved Long Island Airport.

Foruden at finde attraktive priser i MPV-klassen, er det også muligt at finde luksusbiler til rimelige priser i Long Island Lufthavn. Kig resultatlisten igennem efter en søgning - eller aktiver eventuelt et filter i søgningen, for at finde de bedste tilbud på Cadillac CTS eller Lincoln MKS i MacArthur Lufthavn billeje - ofte fås de med fri kilometer og ingen selvrisiko.

Long Island Lufthavn - flyselskaber og destinationer
De to største flyselskaber i MacArthur Lufthavn, Southwest Airlines og US Airways Express, tilbyder fly til Baltimore, Fort Lauderdale, Orlando, Tampa, West Palm Beach, Fort Myers og Philadelphia. I starten af 2015 var der ingen internationale ruter til og fra Long Island Lufthavn. 


Long Island MacArthur Lufthavn billeje - sammenlign tilbud online med Cartrawler USA
Artikel: Long Island MacArthur Lufthavn billeje - sammenlign tilbud online med Cartrawler USA

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar