Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billeje Melbourne, Australien - sammenlign priser på biludlejning i Melbourne Lufthavn - MEL

Sammenlign billeje priser i Melbourne Lufthavn med Cartrawler Australien

Australien er et kontinent med store afstande, hvilket reelt betyder at man er nødt til at have et motoriseret køretøj til rådighed. Både billeje og brændstof er heldigvis billigt i Australien.

Rejsende, der ankommer til Australien, kan finde et stort udvalg af biludlejningsfirmaer i samtlige af landets store lufthavne. Læg dertil, at priserne på en lejebil er meget overkommelige.

Sammenlign Australien billeje-priser online - find billigste tilbud
Online billeje-søgemaskiner, som for eksempel Cartrawler Australien, hjælper med at finde de mest konkurrencedygtige tilbud, ved at sammenligne priser og lejebetingelser fra de mange forskellige udbydere af billeje i Australien.

Toyota Yaris rental car Australia

Billig billeje i Australien - Toyota Yaris er ofte den billigste lejebil.

Melbourne Lufthavn (MEL) er den største og eneste internationale lufthavn i storbyområdet Melbourne, som også er hovedstad i den australske delstat Victoria.

Se kort over Greater Melbourne og et kort over hele Australien.

På grund af beliggenheden i området kendt som Tullamarine, kaldes Melbourne Lufthavn også Tullamarine Lufthavn.

Vejafstande fra Melbourne Lufthavn til andre lokationer i Melbourne og omegn, er (ca.):

  • afstand fra Melbourne Lufthavn til Melbourne centrum: 23 km
  • afstand fra Melbourne Lufthavn til Geelong: 85 km
  • afstand fra Melbourne Lufthavn til Mornington: 90 km
  • afstand fra Melbourne Lufthavn til Melton: 36 km
  • afstand fra Melbourne Lufthavn til Dandenong: 58 km

Biludlejningsfirmaer i Melbourne Lufthavn
Der kan lejes biler hos både alle de kendte, internationale rent-a-car firmaer i Melbourne Lufthavn og fra lokale australske udbydere af billeje.

Avis Rent A Car Australien, Europcar, Budget, Hertz, Thrifty og Redspot er de største biludlejningsfirmaer i Melbourne Lufthavn, med kontorer på stueetagen ved området for korttidsparkering.

Ankommende passagerer fra internationale ruter og indenrigsflyvninger finder billeje-udbydernes udlejningsskranker i stueetagen i Terminal 3, overfor bagageudleveringen.

Se kort over Terminal 3 i Melbourne Lufthavn.

De billigste tilbud på Melbourne Lufthavn billeje findes ofte hos biludlejningsfirmaerne beliggende udenfor lufthavnsarealet. Blandt dem er de populære australske firmaer East Coast Car Rentals, Ace Rental Car og Alpha Car Rental Australia.

Melbourne Lufthavn billeje - billige tilbud i alle billeje-klasser
At leje bil i Melbourne Lufthavn er som oftest ikke en særlig kostbar affære, med mindre man booker i sidste øjeblik.

Hvis man booker et par uger i forvejen, kan det ofte lade sig gøre at finde en lejebil i anstændig størrelse i både økonomi og kompaktklasserne, til priser der begynder fra omkring 1100-1200 kr. for en uges Melbourne Lufthavn billeje.

Med de forholdsvis billigt tilgængelige priser på en lejebil i Australien, kan det ofte betale sig at gå på tilbudsjagt i større bilkategorier, der i mange europæiske lande, i de fleste tilfælde, har en betragteligt højere lejepris. SUV køretøjer, for eksempel, så som en Mitsubishi Outlander, Nissan X-Trail eller lignende, kan tit lejes i Melbourne Lufthavn fra ca. 1600-1800 kr. per uges Australien billeje fra Melbourne Lufthavn.

Den australsk producerede Holden Commodore er en meget populær bilmodel i mellemklassen og kan ofte findes i Melbourne Lufthavn til priser fra omkring 1700-1950 kr. for en uges leje.

Holden Commodore Australien lejebil

En kraftfuld, australsk lejebil i Melbourne Lufthavn - Holden Commodore SV6 (eller lignende) kan lejes hos Hertz Billeje Australia.

Er man en større gruppe der rejser sammen og har brug for en lejebil i Melbourne Lufthavn, er en minivan eller minibus ofte den mest omkostningsbesparende løsning. Priserne på de billigste minivans til leje i Melbourne Lufthavn (sædvanligvis en Hyundai iMax 8-personers eller lignende), begynder ofte fra kun 1200 kr. per uges Australien billeje.

Hyundai iMax minibus 8 personer

Lej en Hyundai iMax i Melbourne Lufthavn (i Europa kendt som en Hyundai H-1 Travel eller Hyundai i800/H300).

Med fly til Melbourne, Australien - fra UK
London-Heathrow - Melbourne ruten varetages af Australiens nationale luftfartselskab Quantas og er den eneste direkte flyrute fra Europa til lige præcis denne australske lufthavn, der ellers har et bredt udvalg af destinationer til Asien og New Zealand, samt ruter til USA. Indenrigsflyvninger fra Melbourne Lufthavn omfatter destinationerne Adelaide, Brisbane, Canberra, Darwin, Perth, Sydney, Hobart, Davenport og mange flere.

Der er primo 2015 ingen direkte flyrute fra Danmark til Melbourne.

Få tilbud på Melbourne Lufthavn billeje med Cartrawler Australien


Billeje Melbourne, Australien - sammenlign priser på biludlejning i Melbourne Lufthavn - MEL
Artikel: Billeje Melbourne, Australien - sammenlign priser på biludlejning i Melbourne Lufthavn - MEL

Emner: , , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar