Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Sammenlign billeje tilbud i Mexico City International Lufthavn - billig biludlejning Mexico

Mexico City Lufthavn (MEX), officielt kaldet Benito Juarez International Airport, er langt den største lufthavn i Mexico. Med omkring 35 millioner passagerer om året, er det også én af Latinamerikas travleste lufthavne, kun overgået af São Paulo Guarulhos Lufthavn i Brasilien.

VW Gol

VW Gol er baseret på en VW Polo - den kan lejes i Mexico City Lufthavn.

Rejsende, der får brug for et køretøj efter ankomsten til Mexico City Lufthavn, har muligheden for at vælge blandt de mange internationale og lokale rent-a-car firmaer, som har filial i lufthavnen.

Find de bedste Mexico City Lufthavn billeje priser online
De mest konkurrencedygtige priser på billeje i Mexico City Lufthavn findes ofte online, især hvis en internet søgemaskine benyttes, som for eksempel Cartrawler.

Sammenlign priser på Mexico City Lufthavn billig billeje med Cartrawler

Blot en enkelt søgning på Cartrawler giver mulighed for at se tilbud fra de mange billejeselskaber, med kontor i Mexico City Lufthavn, blandt andet Alamo, Avis Rent A Car, Europcar, Hertz, National, Sixt, Thrifty, samt mange mexicanske billeje-udbydere som MEX Rent A Car og America Car Rental. Bemærk, at ved søgning på Cartrawler, foreligger muligheden for at fastlægge på forhånd, i hvilken lufthavnsterminal i Mexico City International Airport, lejebilen ønskes udleveret.

Ofte starter de billigste billeje tilbud i Mexico City Lufthavn ved priser fra omkring 1000 kr. for en uges leje af en lille citybil, såsom en Hyundai i10 eller lignende. Desuden er der kun en meget lille forskel på at leje en bil i den noget større økonomiklasse. En Hyundai Accent, VW Gol, Chevrolet Aveo eller lignende kan ofte lejes i Mexico City Lufthavn til priser fra omkring 1150 kr. for en uge.

Cartrawlers søgemaskine hjælper med online booking indenfor en lang række billejekategorier, herunder kompakt og mellemstørrelse biler, samt minivans og minibusser, blandt flere.

Chrysler 200

Chrysler 200 - mid-size bil til leje i Mexico City Lufthavn.

Terminaler i Mexico City Lufthavn
Mexico City International Lufthavn har to terminaler beliggende på den modsatte side af landingsbaneområdet. Få overblikket på kort over MEX Terminal 1 og Terminal 2.

Den ældre Terminal 1 er lufthavnens hovedfacilitet og samtidig én af de største passagerterminaler i Latinamerika. Terminal 1 huser nogle af de største flyselskaber, blandt andet British Airways, KLM, Air France, Lufthansa, Air Canada og American Airlines.

De vigtigste luftfartsselskaber i den meget mindre, men mere moderne Terminal 2 i MEX lufthavn tæller Aeroméxico, Delta, Copa Airlines, LAN og Aeromar.

Terminalerne er indbyrdes forbundet med Aerotrén togbanen. Det tager omkring fem minutter at komme fra den ene terminal til den anden.

Ny lufthavn i Mexico City
På grund af kapacitetsmangel og begrænset plads til udvidelse, skal den nuværende Mexico City Lufthavn erstattes med en ny, der er planlagt til at åbne i 2018 (første del). Den nye Mexico City Lufthavn skal ligge i Texcoco området, små 30 km. nordøst for Mexico City centrum.

Den nuværende Benito Juarez Lufthavn ligger meget tættere på centrum, kun 5 km. fra downtown Mexico City, ligeledes nordøst for byen. Se kort

Flyruter fra UK til Mexico City
Direkte flyvninger fra London til Mexico City (MEX) varetages af flyselskaberne Aeroméxico og British Airways, begge med afgange fra London Heathrow.

Der findes primo 2015 ingen direkte ruter til Mexico City Lufthavn fra Skandinavien, men danske rejsende kan, udover at mellemlande i London, også vælge at tage flyrejsen over Frankfurt Lufthavn eller Amsterdam-Schiphol Lufthavn.

Billig billeje Mexico Lufthavn 


Sammenlign billeje tilbud i Mexico City International Lufthavn - billig biludlejning Mexico
Artikel: Sammenlign billeje tilbud i Mexico City International Lufthavn - billig biludlejning Mexico

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar