Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billeje i Nice - gode råd om at leje bil i Nice lufthavn

Søg billeje-tilbud i Nice lufthavn

Lufthavnen i Nice - NCE (Nice Airport) kaldes Aéroport Nice Côte d'Azur på fransk og ligger centralt på Den Franske Riviera.

Nice Airport er den største og mest praktiske lufthavn i forhold til hotel eller ferielejlighed i byerne Cannes, Nice, Monaco, Saint Tropez, Grasse, Antibes og grænsebyen Menton.

Hertil kommer at også dele af den Italienske Riviera nås hurtigst og billigst med fly til Nice lufthavn.

Peugeot 308 rental car

Den nye Peugeot 308 er ofte billig at leje i Frankrig med en lille merpris i forhold til de mindste biler © foto: Guide-billig-billeje.dk

Fly direkte fra Danmark (Københavns Lufthavn) til Nice Lufthavn
Fra Danmark er der flyruter til Nice med selskaberne SAS og Norwegian. Begge er helårsruter, og der er relativ stor konkurrence på billetprisen med priser ned til omkring 800 kroner for en returbillet (+kuffertgebyr ved Norwegian). 

Norwegian flyver 2 gange dagligt til Nice i sommerperioden, og om vinteren (fra oktober) er der 4 ugentlige afgange.

SAS har også daglige afgange til Nice fra Københavns Lufthavn, og nogen dage er der 2 afgange. I januar måned er der dog typisk kun afgang til Nice med SAS mellem 3 og 4 gange ugentligt.

Primera Air har sommerrute (kombineret charter og 'kun flysæde') fra Billund Lufthavn. Germanwings flyver fra Hamburg om sommeren.

Det var tidligere også muligt at flyve til Nice fra København med Air Berlin, Transavia eller det nu hedengangne Cimber.

Flyvetiden til Nice Lufthavn fra København er ca. 2 timer og 15 minutter.

Billeje-kontorer i Nice Lufthavn
Man finder billeje-skranker i ankomsthallen i Terminal 1 (ved gate A1 og A2 til højre for information). I Terminal 2 er billeje i Nice Lufthavn placeret mellem gate A2 og A3.

Biler afleveres og udleveres fra Car Rental Centre bygningen i Nice Lufthavn ved parkering P5 bag ved Terminal 2.

Bemærk at ved ankomst efter kl. 22.00 skal man henvende sig direkte i Car Rental Center. Der er gratis shuttle bus fra Terminal 1 (gate A0)

Nice Car Rental Center

Car rental center i Nice Lufthavn © foto: guide-billig-billeje.dk.

Billeje på fransk hedder location de voitures. I Nice Lufthavn er følgende billeje-selskaber repræsenterede:

 • Avis 
 • Hertz
 • Sixt
 • Europcar
 • Enterprise
 • Dollar
 • Thrifty
 • National
 • Firefly (Hertz lavprisselskab)
 • Budget (Avis lavprisselskab)
 • Interrent (Europcar lavprisselskab)
 • FLIZZR (Sixt lavprisselskab)

Hertil kommer et antal off-site selskaber (ofte billigste billeje i Nice) som eksempelvis:

 • Goldcar (men pas på ekstra gebyrer ved dette selskab) - Goldcar ligger meget tæt på lufthavne i Nice men man skal med shuttle bus, så det tager under alle omstændigheder ekstra tid - regn med ca. 1 time ekstra til pick-up og også til drop-off.
 • ADA Rentals
 • Truche - i Park Inn Hotel by Radisson (gåafstand)
 • King Rent (luksusbiler) - meet & greet service, tilbud på luksusbiler, men sjældent gode deals

Priser på billeje i Nice
Billeje i Nice er som regel relativt billigt.

I juni-juli-august måned er prisen på billeje i Nice særdeles rimelig højsæsonen taget i betragtning. Den billigste udlejningsbil i Nice lufthavn koster som regel fra omkring 1000 kroner for en uges billeje (Ford Fiesta, VW Polo, Renault Clio el. lign.) - man kan dog opleve at billigste Nice lejebil til tider løber op i over 2000 kroner per uge, hvis efterspørgslen er stor.

Uden for højsæsonen koster den billigste udlejningsbil i Nice meget ofte stort set det samme som en Ford Fiesta-klasse lejebil. Leje-priserne på de dyrere prestige-udlejningsbiler som Audi, BMW, Mercedes samt de store MPV-familie udlejningsbiler og minibusser varierer mere - fra meget dyrt til af og til særdeles billigt.

En 7-personers (5+2) MPV sådsom VW Touran, VW Sharan, Opel Zafira, Ford S-Max el. lign vil ofte kunne lejes til en pris fra omkring 2500-4000 kroner for en uges billeje i Nice i højsæsonen. Den store 7-personers ´full size¨MPV/minivan (VW Sharan, Ford S-Max og lignende) lejes dog ofte ud til priser op mod 5000-6000 kroner for en uges billeje i højsæsonen i Nice.

Frankrig lejebil 7 personer

Store 7-personers biler til leje i Nice Lufthavn er ofte af mærket Ford Galaxy © foto: Guide-billig-billeje.dk

Hos nogen udlejningsselskaber ses MPV leje-priser i Nice på op mod 7000-8000 for en uge i juli-august, men der kan trods alt som regel findes billigere alternativer. 

Lej en VW Golf eller en MPV i Nice
Fra 2500 til 3500 kroner for leje af en MPV med plads til 5+2 personer er meget billigt selv uden for højsæsonen - vel og mærke, hvis man har brug for et stort køretøj til hele familien. Det sker at man kan finde eksempelvis en Peugeot 5008 med 5+2 sæder i dette prisleje.

Har man brug for en mindre lejebil i Nice, anbefaler vi: Lej en Golf eller en Peugeot 308 til næsten samme pris som en Ford Fiesta.

Det kan det ofte betale sig at checke prisen på leje af en VW Golf, Ford Focus, Seat Leon, Peugeot 308 eller lignende, som ofte er mulig at leje i Nice lufthavn for 1500-1600 kroner for en uges Frankrig billeje med fri kilometer. De mindste udlejningsbiler i Nice er billigere, men den lidt større lejebil i Golf-klassen har bedre plads, er mere komfortabel, har som regel mere udstyr og kører i det hele taget bedre.

De 300-600 kroner per uge ekstra for den langt større udlejningsbil kan derfor være godt givet ud, hvis man planlægger at køre længere ture i Frankrig.

Lej Audi cabriolet eller sportsvogn i Nice, Frankrig
Nice lufthavn modtager mange velhavende turister fra Nordeuropa. Der er derfor et marked for udlejningsbiler i en klasse, man sjældent ser til leje i Danmark. Lej eksempelvis en Audi A4 cabriolet, Audi TT, Mini Cabriolet eller en Mercedes SLK i Nice Lufthavn.

Priserne ligger ofte omkring 4000-6000 kroner for en uges billeje i en åben bil fra Nice Lufthavn i højsæsonen, men de svinger meget - så hold øje med de gode tilbud og book, når du ser dem.

Mini Cooper S Cabriolet

Mini Cabriolet - populær bil med frisk luft på Den Franske Riviera.

På de lidt dyrere cabriolet lejebiler som Audi, Mercedes og BMW kan der være særdeles store prisforskelle på billeje i Nice, så husk at shoppe lidt rundt, før der bookes. I den decidere sportsvogns-klasse er det muligt at finde Porsche Cayman, Porsche 911 eller BMW Z4 hos flere af de store udlejningsselskaber, men jo mere eksklusivt, jo mere koster fornøjelsen. Desuden skal man påregne at stille med et kreditkort med en høj limit, da selvrisikoen på de dyre sportsvogne og cabriolet-udlejningsbiler også er i en klasse for sig.

Er penge ikke noget problem, er der frit valg på øverste hylde med exotikere som Lamborghini Huracan, Ferrari 458 Italia og McLaren MP4 12C eller Ferrari FF. De dyreste biler leveres personligt til kunder af high-end billeje-selskaber; som eksempelvis King Rent.

Sammenlign priser på biludlejning i Nice Lufthavn 


Billeje i Nice - gode råd om at leje bil i Nice lufthavn
Artikel: Billeje i Nice - gode råd om at leje bil i Nice lufthavn
Artikel senest revideret: søndag, oktober 09 2016
Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar