Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Preveza-Lefkada Lufthavn biludlejning - billig Lefkas billeje i det vestlige Grækenland

Billeje i Grækenland er populært med lave priser ved online booking og stort udvalg.

Cartrawler - sammenlign priser hos biludlejningsfirmaer i Preveza Lufthavn

Preveza Aktion Lufthavn - PVK er det officielle navn på den internationale lufthavn, beliggende på Grækenlands vestkyst, mellem Ambracian Golfen og Det Ioniske Hav.

Find Preveza på kort over Grækenland

Lufthavnen ligger små 4 km. syd for Preveza, på Kap Aktion, henover udmundingen på Ambracian Golfen og forbindes til byen via en undersøisk tunnel. Aktion-Preveza tunnelen under vandet er den eneste tunnel af sin slags i Grækenland.

Hyundai I20 lejebil

Billigste Preveza-Lefkas udlejningsbiler i Ford Fiesta klassen er Hyundai i20 - eksempelvis fra Green Motion.

Preveza Lufthavn betjener også den nærliggende ø Lefkada (Lefkas), en populær turistdestination i det vestlige Grækenland. Derfor kendes lufthavnen også under navnet Preveza-Lefkada Lufthavn.

Med fly til Preveza-Lefkada
Udover et par indenrigsruter (til Korfu, Kefallonia og Sitia), tager Preveza Lufthavn også imod fly (både sæson- og charterruter) fra flere europæiske destinationer.

Der åbnes per 2107 ny flyrute fra Københavns Lufthavn CPH til Lefkas med Norwegian. Tidligere skulle rejsende til Lefkas med Norwegian over Oslo-Gardermoen. Udover Norwegian ruten til Preveza Lufthavn fra København, flyver mange danske turister til den græske ø med en mellemlanding i Düsseldorf eller Athen Lufthavn.

Biludlejningsfirmaer i Preveza Lufthavn - sammenlign priser med Cartrawler Grækenland
Turister, der ankommer til Preveza Lufthavn, vælger ofte at benytte muligheden for at leje bil, så turen rundt i området kan gøres på egen hånd. Der findes nemlig mange charmerende seværdigheder og smukke strande i Lefkada indenfor kort køreafstand.

De kendte, internationale biludlejningsfirmaer, som blandt andre Avis Rent A Car, Budget, Green Motion, Hertz, Thrifty og Europcar, har alle kontorfaciliteter i Preveza Lufthavn. Desuden ligger det populære græske biludlejningsfirma, Auto Union, også i Preveza.

Ligesom det kendes fra alle andre feriedestinationer i Grækenland, bliver priserne på billeje i Preveza Lufthavn kraftigt forhøjet, når sommersæsonen nærmer sig. For at undgå at betale for meget for en lejebil i Preveza, anbefales det at booke i god tid og gerne efter at have sammenlignet prisniveauet hos forskellige biludlejere i lufthavnen. Online søgemaskiner, som for eksempel Cartrawler, hjælper med at finde og spotte de bedste priser og tilbud fra alle de store biludlejningsfirmaer i Preveza Lufthavn.

Find billig billeje i Preveza Lufthavn med Cartrawler 

Billeje udenfor højsæson i Preveza-Lefkada
For at finde de billigste billeje tilbud i det vestlige Grækenland, bør man besøge Preveza/Lefkada området udenfor højsæsonen. På den måde undgås de store turistmasser og de opskruede priser, og det er heldigvis stadig muligt at få glæde af det behagelige middelhavsklima, som Grækenland normalt forbindes med.

I maj måned er vejret på Grækenlands vestkyst allerede ganske høje, med temperaturer som kan kommer op over 25 grader. På dette tidspunkt er turistsæsonen endda først lige begyndt. Denne måned (maj)før sommersæsonen for alvor sparker ind, er det muligt at leje en lille bybil i Preveza Lufthavn fra omkring 1150 kr. per uge, som for eksempel Peugeot 107 eller lignende. Når højsæsonen topper i august måned koster selvsamme type udlejningsbil normalt det dobbelte.

Hvornår skal man besøge Preveza? Se temperaturkort for Preveza-Lefkada

Strande i Lefkada, Grækenland
Øen Lefkada, også kendt som Lefkas, er en populær feriedestination, med attraktioner for enhver smag, blandt andre de mange smukke strande.

Strandene i Lefkada er meget forskellige, lige fra grus strande i afsides bugter, til de meget besøgte store sandstrande med vandsportsaktiviteter om dagen og nattelivets glæder efter solnedgang. Blandt de mest populære strande i Lefkada er Porto Katsiki, Agios Ioannis, Agios Nikitas, Egremni og Milos Bugten.

Se kort over Lefkadas strande

Lefkada øen ligger 20 kilometer sydvest for Preveza Lufthavn og tilgås via en flydebro.


Preveza-Lefkada Lufthavn biludlejning - billig Lefkas billeje i det vestlige Grækenland
Artikel: Preveza-Lefkada Lufthavn biludlejning - billig Lefkas billeje i det vestlige Grækenland

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar