Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

San José Lufthavn biludlejning - billig billeje Californien

Sammenlign San Jose Lufthavn billeje priser med Cartrawler

San José Airport - SJC er Californiens femtetravleste lufthavn og hovedindgangen til Silicon Valley, et område som ligger i den sydlige ende af San Francisco bugten. Silicon Valley er mest kendt for at være fødested for et utal af verdens største højteknologiske produkter af forskellig karakter og området omkring byen Palo Alto har da også favorable betingelser for innovatører og iværksættere.

Det har tidligere tiltrukket store hightech firmaer og koncerner og tiltrækker stadig nyetablerede virksomheder. Kendte virksomheder med hovedkontor i Silicon Valley tæller blandt andre Apple, Microsoft, Cisco, Amazon, Twitter og Tesla Motors.

Nissan Maxima kan ofte lejes billigt i San Jose Lufthavn.

Lufthavnens officielle navn er Norman Y. Mineta San José International Airport til ære for Norman Mineta, tidligere borgmester i San José og medlem af George W. Bushs administration.

San Jose Lufthavns biludlejningscenter
SJC Lufthavn består af to terminaler: TA og den nyere TB. Se kort over SJC terminaler. San Jose Lufthavns biludlejningsfaciliteter ligger lige overfor Terminal B og det er ganske nemt at gå dertil. Passagerer, der ankommer i Terminal A, skal bruge lufthavnsbus for at komme til biludlejningscenteret.

Følgende biludlejningsfirmaer er repræsenteret i SJC biludlejningsområde: Alamo, Avis Rent A Car, Budget, Dollar, Enterprise, Firefly, Fox, Hertz, National, Payless, Sixt, Thrifty og Zipcar. Udenfor lufthavnsarealet ligger desuden også Flight Car.

Billig billeje i San José Lufthavn - book online med Cartrawler
De bedste priser på San Jose Lufthavn billeje findes ofte online, for eksempel gennem billeje internet søgemaskiner, så som Cartrawler. De er i partnerskab med en lang række biludlejningsfirmaer i San Jose Lufthavn. Cartrawler sørger for en grundig sammenligning af tilgængelige tilbud. Når det mest konkurrencedygtige tilbud er fundet, guider Cartrawler brugerne gennem en simpel og sikker booking.

Lejebiler booket med Cartrawler er ofte lidt billigere end de samme biler, man kan leje direkte ved udlejningsskranken og udvalget af mærker og modeller bør tilfredsstille ethvert budget og behov.

Prisen på den billigste lejebil i San Jose Lufthavn begynder ofte fra omkring 1100 kr. for en uges leje af et køretøj i økonomiklassen (Chevrolet Aveo, Kia Rio, Hyundai Accent eller lignende). Der er ikke den store prisforskel, skulle man ønske at gå en lejeklasse op, med dertilhørende bedre udstyr og komfort.

Bemærk, at rigtige gode lejetilbud ofte kan findes i Premiumklassen i San Jose Lufthavn. En uges leje af en Nissan Maxima eller lignende til omkring 1900 kr. er en rigtig god pris.

Flyruter til San Jose Lufthavn - nye ruter fra Europa per 2016
Der er per medio november 2015 ingen direkte flyruter fra lufthavne i Europa til San Jose Lufthavn. Man skal over San Francisco.

Per 4. maj 2016 åbner British Airways en direkte rute fra London-Heathrow og fra 29. april 2016 åbner Lufthansa en ny, direkte rute til San Jose Lufthavn fra Frankfurt.

Silicon Valley Lufthavn - teknologisk kunst i San Jose Lufthavn
San José Lufthavn er berømmet for sin teknologi-inspirerede kunst, som reflekterer Silicon Valleys personlighed. Et af de mest ikoniske eksempler på kunst i SJC er vægmaleriet på siden af San José Lufthavns parkeringsanlæg og biludlejningsanlæg, med navnet ’Hands’. Vægmaleriet forstiller en masse fremstrakte hænder på faktiske passagerer i lufthavnen, som vinker goddag og farvel.

På linje med den allestedsnærværende teknologiske tidsånd i Silicon Valley, kan lufthavnen (og især den nyere Terminal B) byde på mange moderne løsninger, skabt med det ene formål, at gøre rejsendes oplevelser så behagelige som muligt. Blandt de mange muligheder er gratis WIFI, strømstik i massevis og siddepladser med USB porte til opladning af mobilenheder.

Til Silicon Valley over San Francisco Lufthavn
San Francisco Lufthavn ligger i skarp konkurrence med San Jose Lufthavn, med hensyn til at være den nemmeste adgang til Silicon Valley. Selvom der geografisk er lidt længere (omkring 35 km fra San Francisco Lufthavn til Palo Alto, mod 15 km fra SJC Lufthavn), har San Francisco en del flere flyruter, inklusiv et udvalg af ruter fra Europa.

Find billeje priser i San Francisco Lufthavn
 


San José Lufthavn biludlejning - billig billeje Californien
Artikel: San José Lufthavn biludlejning - billig billeje Californien

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar