Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billig billeje Innsbruck Lufthavn - sammenlign priser og book med Cartrawler Østrig

Går skiferien til Østrig og flyver I derned? Book lejebil ved Innsbruck Lufthavn i god tid for at undgå høje priser på billeje i Østrig.

 Find billig billeje i Innsbruck Lufthavn med Cartrawler Østrig

opel insignia estate

Stor Opel Insignia Sports Tourer fra Buchbinder, Alamo eller MegaDrive i Innsbruck Lufthavn.

INN - Innsbruck Lufthavn er en populær rejsedestination i vinter- og forårsperioden - specielt blandt passagerer, der valfarter til et af de mange nærliggende skisportssteder i Tyrol. Netop derfor er det anbefalet, at booke bil i god tid inden ankomst, for at sikre de bedste priser og at den ønskede biltype er tilgængelig.

Dette kan blandt andet gøres gennem søgemaskinen Cartrawler, som sammenligner priserne og udvalget hos en række biludlejningsselskaber i Østrig. Man kan også booke sin udlejningsbil i Innsbruck gennem Cartrawler, som blandt andet samarbejder med Europcar, Alamo, Avis, Sixt, Budget, Buchbinder og MegaDrive.

Billig billeje til vinterferien i Østrig
Hvis sammenligningen på billeje påbegyndes et par måneder inden afrejse, er et typisk muligt at finde de billigste udlejningsbiler i Innsbruck Lufthavn til omkring 1.350 danske kroner. Dog gør denne pris sig gældende for en bil i samme klasse som en Fiat 500, Chevrolet Spark, VW UP! eller lignende). Denne størrelse bil er dog ikke særlig anvendelig, hvis den skal kunne rumme skiudstyr.

For at få mere komfort og bagageplads, bør man overveje at leje en stationcar. De billigste stationcars i Innsbruck er normalvis Skoda Fabia, Opel Astra eller en lignende model. Disse koster som oftest mindre end 2.100 danske kroner i den travleste uge i vinterperioden - forudsat bilen er booket i god tid.

Det er også muligt i Innsbruck Lufthavn at leje en MPV eller en Minivan med plads til 7 personer - hvilket ofte er et billigere alternativ til at leje to biler. Tit er denne udlejningsbil til at få fingrene i for mindre end 3.100DKK om ugen.

Gennem Cartrawler kan man desuden reservere skiholdere, vinterdæk og snekæder til bilen samtidig med at man booker bil. Ligesom alt andet ekstraudstyr, kan det betales ved skranken hos udlejningsselskabet, når bilen hentes.

Skisportssteder nær Innsbruck
Med sin beliggenhed i hjertet af Alperne, har Innsbruck ofte været vært for vintersportsbegivenheder; i 1964 og 1976 var stedet vært for vinter-OL, i 1984 og 1988 var det vinter-PL der indtog Innsbruck og sidst, men ikke mindst var byen vært for ungdoms vinter-OL i 2012. Desuden ligger der en række skisportssteder i fornuftig afstand til Innsbruck Lufthavn. Nedenunder er cirkaafstanden i bil listet:

· Afstand fra Innsbruck Lufthavn til Kitzbühel: 101 km (1 time og 28 min)
· Innsbruck Lufthavn til Seefeld: 32 km (50 min.)
· Afstand Innsbruck Lufthavn til St. Anton am Arlberg: 95 km (1 time og 9 min)
· Innsbruck Lufthavn til Lech: 115 km (1 time og 35 min)
· Afstand Innsbruck Lufthavn til Axamer Lizum: 20 km (35 minutter)
· Innsbruck Lufthavn til Hochfügen: 65 km (1 time og 5 minutter)

Innsbruck Lufthavn ligger omtrent 4,5 km vest for Innsbruck bymidte.

Se kort over Innsbruck skipister

Innsbruck Lufthavn - destinationer og flyselskaber
Størstedelen af alle fly til og fra Innsbruck er sæsonbestemte fly: vinterruter til Innsbruck fra København eller Hamborg er tilgængelige, lige såvel som adskillige lufthavne i Skandinavien, Storbritannien og Tyskland. I sommerperioden er det muligt at flyve fra Innsbruck til populære feriedestinationer i Sydeuropa og Tyrkiet.

Austrian Airlines og Niki er de største flyselskaber i Innsbruck, hvor British Airways, Flybe, Monarch Airlines, Thomas Cook Airlines, Thomsom Airways, SAS, Air Berlin og Lufthansa også flyver til og fra. 


 Billig billeje Innsbruck Lufthavn - sammenlign priser og book med Cartrawler Østrig
Artikel: Billig billeje Innsbruck Lufthavn - sammenlign priser og book med Cartrawler Østrig

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar