Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billig billeje Skotland - sammenlign Glasgow-Prestwick Lufthavn biludlejningspriser og lejebetingelser

Se aktuelle priser på Prestwick Lufthavn billeje med Cartrawler Skotland

Internet billeje-søgemaskinen, Cartrawler, er et særdeles effektivt værktøj til prissammenligninger mellem alle store biludlejningsfirmaer i Glasgow-Prestwick Lufthavn.

Ford Fiesta

Ford Fiesta er en populær lejebil i økonomiklassen og kan lejes hos for eksempel Avis Rent A Car i Prestwick Lufthavn.

Biludlejningsfirmaerne Avis Rent A Car, Keddy by Europcar, Hertz Car Hire Scotland, Europcar og Budget ligger alle i Prestwick Lufthavn.

Danske rejsende med fly direkte til Skotland må over Edinburgh.

Se mere om billig billeje i Edinburgh Lufthavn

Billig billeje Glasgow-Prestwick
Udenfor sommersæsonen koster de billigste lejebiler i Glasgow-Prestwick Lufthavn fra 900-1000 kr. om ugen. I dette prisleje er det typisk en lille bybil, som Peugeot 108, Fiat 500 eller lignende, men tilbud på biler i den større og mere behagelige økonomiklasse kan sagtens findes i Prestwick Lufthavn via Cartrawler og ofte til omkring den samme pris som køretøjer i miniklassen.

I endnu større lejekategorier er der ligeledes ofte gode tilbud i Glasgow-Prestwick. Kør ned af tilbudslisten som Cartrawler sammensætter eller brug søgemaskinens filterfunktion til at finde tilbud på stationcar, 7 eller 9 personers køretøjer og luksus/premium biler til leje i Prestwick Lufthavn.

Sammenlign lejebetingelser - inkluderede antal kilometer
For at kunne vælge det mest konkurrencedygtige tilbud på Glasgow-Prestwick lejebil, skal man ikke bare sammenligne prisen, men også lejebetingelserne, som er grundigt beskrevet ved de respektive tilbud fundet af Cartrawler. Enkelte dele af lejebetingelserne kan have indflydelse på den endelige lejepris, som for eksempel inkluderede antal kilometer. Nogle billeje tilbud i Prestwick Lufthavn har begrænset antal kilometer inkluderet, så planlægger man at køre langt i Glasgow lejebilen, bør man vælge tilbuddene med ubegrænset kilometerforbrug.

Om Prestwick Lufthavn
Prestwick Airport - PIK, er en af to internationale lufthavne i Glasgow området. For tiden (2015) er Ryanair lufthavnens eneste bruger, og derfor anses Prestwick Lufthavn som Glasgows lavprislufthavn. Glasgow Airport i Prestwick - PIK ligger 53 km sydvest for Glasgow centrum, nær byen Prestwick.

Se kort over Prestwick Airport

Per start 2015 har Ryanair helårs-ruter fra Glasgow-Prestwick til Alicante, Barcelona, Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, Malaga og Tenerife Syd. Desuden er der sommer-ruter fra Prestwick Lufthavn til blandt andet Faro, Ibiza, Malta, Mallorca, Pisa og Rom-Ciampino.

Ruten mellem Glasgow og Dublin var engang en af Ryanairs mest benyttede flyruter i Prestwick Lufthavn. Den blev flyttet til Glasgow International Airport (GLA) sidst i 2014.

Der er per 2015 ingen danske ruter til Glasgow-Prestwick Lufthavn.

Læs også: Biludlejning i Glasgow Lufthavn (GLA) - billig billeje i Skotland (også minibus og 7 personers MPV).

Prestwick Lufthavn er den største kommercielle flyveplads i Skotland og bruges ofte til flyopvisningsshows.


Billig billeje Skotland - sammenlign Glasgow-Prestwick Lufthavn biludlejningspriser og lejebetingelser
Artikel: Billig billeje Skotland - sammenlign Glasgow-Prestwick Lufthavn biludlejningspriser og lejebetingelser

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar