Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billig Italien billeje i Verona Lufthavn - sammenlign priser med Cartrawler

Sammenlign Verona Lufthavn billejepriser og book online

Det er ganske ligetil at søge efter gode tilbud på billeje i Verona Lufthavn med hjælp fra Cartrawlers søgemaskine. Cartrawler finder tilbud fra flere forskellige billeje-firmaer og gør det nemt og overskueligt at sammenligne priser og lejebetingelser. Til sidst guides man igennem online bestillingsprocessen, når det bedste tilbud er fundet.

I Verona er booking af lejebil i god tid en nødvendighed i højsæsonen, for at kunne drage fordel af de bedste pristilbud. Det er ikke anderledes end på alle andre populære turistdestinationer i Norditalien.

Fiat 500 billeje

Fiat 500 er meget efterspurgt i kategorien billige lejebiler i Verona. Den forefindes hos alle store biludlejningsfirmaer i Verona Lufthavn.

Blandt biludlejningsselskaberne i Verona Lufthavn, som er partnere med Cartrawler, er: Avis Rent A Car, Europcar, Keddy, Hertz, Thrifty, Noleggiare Car Rental, Target Rent A Car og Sicily by Car.

Lej minivan og minibus i Verona Lufthavn (Verona-Villafranca)
Billeje kunder kan vælge mellem flere typer lejebiler i Verona Lufthavn. Lige fra den mindste city car, udlejningsbiler i økonomi- og kompaktklassen, stationcars, SUV og Convertibles, til køretøjer med plads til 7-9 personer. Bemærk, i sommersæsonen er der stor efterspørgelse på leje af minivans og minibusser i Norditalien. Vær derfor hurtig ude og book i god tid inden ankomsten til Verona.

Fiat Scudo billeje

Fiat Scudo er sammen med Mercedes Vito Traveliner, den mest almindelige 9-seater lejebil i Verona Lufthavn.

Verona Lufthavn er Italiens 15. mest travle lufthavn i Italien og betjener mere end 2,7 millioner passagerer om året.

Lufthavnen i Verona hedder officielt Aeroporto di Verona-Villafranca - VRN og kendes også som Villafranca Lufthavn eller Valerio Catullo Lufthavn, til minde om den berømte romerske digter Gaio Valerio Catullo, som blev født i Verona.

Det er ikke bare rejsende til Verona der benytter lufthavnen, som ligger omkring 10 km. fra Verona centrum, men til hele Veneto regionen og videre ud. To store motorveje, A4 og A22, som ligger nær Verona-Villafranca Lufthavn gør det nemt at komme til andre store destinationer i Norditalien: Padua, Vicenza og Venedig (i Veneto regionen), samt Brescia, Mantua og Milano (i Lombardiet).

Verona Lufthavn er en praktisk indgang til det østlige Italien. Den smukke Gardasø ligger kun halvanden times kørsel fra Verona Lufthavn.

Beregnet køreafstand og rejsetid (ca.) fra Verona Lufthavn til andre store byer i Norditalien er som følger:

  • afstand fra Verona Lufthavn til Mantova: 45 km / 35 min. i bil (motorvej A22)
  • afstand fra Verona Lufthavn til Brescia: 65 km / 50 min i bil (motorvej A4)
  • afstand fra Verona Lufthavn til Vicenza: 60 km / 40 min i bil
  • afstand fra Verona Lufthavn til Modena: 100 km / 60 min i bil
  • afstand fra Verona Lufthavn til Venedig: 120 km / 90 min i bil
  • afstand fra Verona Lufthavn til Milano: 150 km / 90-120 min i bil

Med fly til Verona fra Hamburg Lufthavn
Der er per juli 2015 ingen direkte flyvninger mellem Danmark og Verona.

Rejsende med mulighed for at flyve fra Hamburg Lufthavn kan benytte sig af tyske Germanwings direkte rute mellem Hamburg Lufthavn og Verona-Villafranca Lufthavn. 


Billig Italien billeje i Verona Lufthavn - sammenlign priser med Cartrawler
Artikel: Billig Italien billeje i Verona Lufthavn - sammenlign priser med Cartrawler

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar