Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Biludlejning i Grenoble Lufthavn - Frankrig billeje til skiferie i Alperne

Byen Grenoble kaldes også for ’Alpernes Hovedstad’ og er et meget belejligt stop for alle skiturister i de franske alper.

Se også: Find billig billeje i Frankrig

En række skisportssteder ligger indenfor kort afstand, ca. halvanden times kørsel fra Grenoble, blandt andet Chamrousse, Les Sept Laux, L’Alpe d’Huez, Les Deus Alpes og Val Thorens bare for at nævne nogle få.

Grenoble har en international lufthavn - Grenoble- Isère Lufthavn (GNB) - og skulle man få brug for en lejebil efter landing i Grenoble, kan lufthavnen byde på et stort udvalg af billeje muligheder.

Citroen C4 udlejningsbil

Citroen C4 Picasso er en populær lejebil i mellemstørrelsen hos for eksempel Europcar i Grenoble Lufthavn.

De bedste priser på Grenoble Lufthavn biludlejning fås ofte gennem en internet billeje søgemaskine, så som Cartrawler. Prøv hvor nemt det er at bruge søgemaskinen til at finde og booke en Grenoble lejebil fra en af de kendte udbydere i Grenoble Lufthavn: Avis Rent a Car, Europcar, Budget, Alamo, Thrifty, Hertz Car Hire Frankrig, Sixt og Citer.

Sammenlign billeje priser i Grenoble Lufthavn og book online

Billig skiferie billeje i Grenoble - tip: book i god tid
Det anbefales, at man booker lejebilen i Grenoble Lufthavn i god tid inden ankomst til Alpernes Hovedstad for at være sikker på, at få en attraktiv pris og at lejeklassen og modellen er tilgængelig. Når der bookes i god tid er det højst sandsynligt, at priserne er helt fornuftige på Grenoble Lufthavn billeje, selv i vintersæsonen, når vintersportsentusiasterne strømmer til byen i hobetal.

Billig biludlejning med afhentning i Grenoble Lufthavn kan ofte fås til priser fra omkring 1200 kr. for en uges leje af en lille bybil, så som Citroen C1, Peugeot 108 eller lignende.

Få mere kørekomfort, især hvis bilen også skal fyldes op med dit eget skiudstyr, ved at afprøve Cartrawlers tilbud i kompakt, mellemstørrelse eller stationcar kategorierne. Søgemaskinen kan assistere med at bestille ekstraudstyr under bookingprocessen, inklusive skiholdere, der næsten altid er nødvendige på en skiferie, samt baby- og børnestole og navigationsudstyr.

Fly til Grenoble - skiferie-charter fra Billund og København
Størstedelen af alle flyvninger fra Grenoble Lufthavn sker i vinterperioden.

Der afgår charterfly fra Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn i skiferie-sæsonen. Operatør er Jet Time (Billund og København) samt SAS (København).

Fra Storbritannien er der mulighed for at flyve til Grenoble i Frankrig fra London, Manchester, Birmingham, Bristol, Leeds/Bradford, Liverpool og Edinburgh blandt flere britiske byer.

Det er flyselskaberne Easyjet, Jet2, Flybe, Norwegian, Monarch Airlines, Ryanair og British Airways der transporterer passagerer fra UK til Grenoble.

Grenobles turistattraktioner er ikke kun vintersæsonen
Grenoble er hovedstad i regionen Isère i Rhone-Alpes området i det sydøstlige Frankrig. Byen er utrolig billedskøn ved foden af de franske alper ved floderne Drac og Isères sammenløb. De mange vintersportssteder i nærheden gør Grenoble til et glimrende udgangspunkt til skiturene i alperne. Men Grenoble kan dog også være en spændende turistdestination udenfor vintersæsonen, takket være de smukke naturomgivelser og forskellige kulturelle udbud.

Blandt de største turistattraktioner i Grenoble er Bastille, fæstningskomplekset der dateres tilbage til middelalderen og senere videreudviklet i det 18. århundrede. Man skal med kabelbanen fra byen for at komme til Bastille og der er garanti for et imponerende udsyn over Isère floden på turen frem og tilbage.

Det findes også flere, spændende museer i Grenoble: Saint-Laurent arkæologiske museum med mange romerske monumenter, Grenoble museum, det nationale historiemuseum og museet for vandkraft-teknologi (dette museum ligger ca. 45 km. syd for Grenoble, ved Grand’Maison dæmningen).

Videoguide til byen Grenoble i Frankrig:


Biludlejning i Grenoble Lufthavn - Frankrig billeje til skiferie i Alperne
Artikel: Biludlejning i Grenoble Lufthavn - Frankrig billeje til skiferie i Alperne

Emner: , , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar