Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Lufthavne på Hawaii - oversigt over øgruppen Hawaiis vigtigste lufthavne

Øgruppen Hawaii i Stillehavet er det seneste medlem af Amerikas Forenede Stater (USA) og består af otte hovedøer og et stort antal ubeboede småøer, spredt over 2400 km. De største øer hedder Hawaii, Maui, Oahu, Kauai, Molokai, Lanai, Nihhau og Kahoolawe. Se kort over Hawaii.

Hawaii videoguide:

Omkring syv millioner turister besøger hvert år øgruppen, som har 7 store lufthavne, heraf fem med udenrigsflyvninger. Nedenfor er en liste over Hawaiis vigtigste lufthavne.

Honolulu Airport (NHL) - Oahu Island
Selvom den kun er Hawaiis tredjestørste ø, er Oahu uden tvivl den mest populære blandt turister på Hawaii og samtidigt den mest befolkede. Delstaten Hawaiis hovedstad, Honolulu, ligger på Oahu og øen har en række unikke vartegn, som for eksempel Pearl Harbour, Waikiki Beach og North Shore (hvor surfsporten opstod).

Hawaiis hovedlufthavn ligger også på Oahu Island.

Honolulu International Airport - NHL har flere internationale ruter, blandt andet til destinationer i Australien, Canada, Japan og Sydkorea. Fra Honolulu Lufthavn er der regelmæssige flyvninger til USA’s fastland og til de omkringliggende øer.

Find billig billeje i Honolulu Lufthavn

Kahului Airport (OGG) - Maui Island
Hawaiis næststørste ø kaldes også Valley Island, på grund af de karakteristiske bjerglandskaber og dale. Haleakala et er massivt krater ved Mauis sovende vulkan og er en af øens største attraktioner, sammen med de fantastiske udsigtspunkter i for eksempel Lahaina, hvor man kan spotte hvaler på havet.

Kahului International Airport - OGG ligger øst for Mauis største by, Kahului. Herfra kan man flyve internationalt til Canada.

Sammenlign Kahului Lufthavn biludlejningspriser med Cartrawler

Kahului Lufthavn er Hawaiis næststørste.

Kona Lufthavn (KOA) - Hawaii Island
Øgruppens største ø hedder Hawaii og har to lufthavne. Kona International Airport - KOA på Hawaiis vestkyst har ruter til og fra USA og øgruppen imellem, samt ruter til Vancouver i Canada.

På grund af sin betragtelige størrelse kaldes øen Hawaii også for ’Big Island’. Med mere end 10.000 km2 land (halvanden gang Sjælland), er Hawaii-øen USA’s største. Øens mange naturvidundere inkluderer Kilauea og Maunaloa vulkanerne, regnskovsområder, botaniske parker og mange fantastiske strande.

Kona Lufthavn rent a car - find priser online

Lihue Airport (LIH) - Kauai Island
Kauai kaldes også ’Garden Island’ og er kendt for sin frodige, tropiske vegetation og paradislignende udseende med episke vandfald (Waialeale, Secret Falls, Hanakapiai og Waipoo Falls, bare for et nævne et par stykker). De knejsende klipper ved Napali Coast på Kauais nordkyst er en af øens mest ikoniske seværdigheder.

Lihue Lufthavn, den fjerdemest travle på Hawaii, ligger på Kauai Islands sydøstkyst. Her er Vancouver eneste internationale destination.

Billeje Lihue Lufthavn - sammenlign priser og book online

Hilo International Airport (ITO) - Hawaii Island
På Hawaiis østkyst, modsat Kona Lufthavn, ligger Hilo Airport og betjener øens hovedstad. Trods det officelle navn er der kun ruter øerne imellem og fly til USA.

Hilo Lufthavn biludlejning Hawaii - find de bedste tilbud med Cartrawler

Molokai Airport (MKK) - Molokai Island
Hawaiis femtestørste ø hedder Molokai og er en afslappet, rolig ø, der ikke er ramt af den store masseturisme. Der findes ingen trafiklys på hele øen og de lokale lever deres liv i samme tempo og med samme ro som deres forfædre gjorde. Udover Kaunakakai, øens hovedby, er Kalaupapa National Historical Park og Halawa Valley blandt Molokais hovedattraktioner.

Øen betjenes af en lille regional lufthavn, Molokai Airport - MKK, som kun har ruter mellem øerne.

Lanai Airport (LNY) - Lanai Island
Bortset fra Lanai City og nogle få luksushuse, er en stor del af Lanai Island uopdyrket og ubeboet. Øen, som i gamle dage var kendt for store ananasplantager, forbindes til Hawaiis andre øer via Lanai Airport - LNY, som kun har ruter til Hawaiis andre lufthavne.


Lufthavne på Hawaii - oversigt over øgruppen Hawaiis vigtigste lufthavne
Artikel: Lufthavne på Hawaii - oversigt over øgruppen Hawaiis vigtigste lufthavne

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar