Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Biludlejning Kos Lufthavn - billig billeje ved rejser til Kos med Spies, Apollo Rejser, Star Tour, Falk Lauritsen, FDM-Travel, Folkeferie med flere

Kos er, sammen med Rhodos, de største øer i den græske øgruppe Dodekaneserne og øens internationale lufthavn er Grækenlands 7. mest benyttede lufthavn, med over to millioner passagerer om året.

Kos Island International Airport - KGS ligger på den midterste del af øen, nær byen Antimachia, langs Kos’ største veje.

Afstanden mellem lufthavnen og øens hovedby Kos er ca. 25 km.

Se Kos Lufthavns beliggenhed på kort.

Lufthavnen kaldes også ’Kos Hippocrates Airport’.

Toyota Aygo lejebil

Toyota Aygo, en lille bybil, kan ofte lejes billigt på Kos.

Kos Lufthavn er, udover at være hovedindgangen til øen, også den nemmeste mulighed for at leje bil til ferien på Kos. Her kan man bekvemt afhente og returnere den bestilte lejebil og udvalget af priser og billeje-udbydere dækker bredt.

Find priser på Kos Lufthavn billeje online

Rejser til Kos - billeje
Ved rejser til Kos er billeje i reglen ikke inkluderet og ved at troppe op på det nærmeste lokale billeje-kontor i højsæsonen vil man meget ofte få lov at betale ’walk-in prisen’ - og måske lidt til, hvis der kun er få biler tilbage.

Ved rejser til Kos kan det derfor anbefales at booke bil på forhånd - eller eventuelt bestille online med kort varsel. På dén måde kan man sammenligne priser og spare penge.

Kos er 54 km lang og 11 km bred - dvs. arealmæssigt lidt større end Langeland. Turistområderne på Kos omfatter blandt andet Kos by, Tigaki, Psalidi, Kardamena, Lambi, Mastichari, Marmari, Afgios Fokas og Kefalos.

Følgende rejseselskaber i Danmark tilbyder rejser til Kos:

  • Star Tour - også fly fra Aalborg Lufthavn til Kos
  • Spies rejser - Kardamena og Kos by
  • Apollo Rejser til Kos - Lambi, Kardamena, Kos By og Psalidi
  • Falk-Lauritsen - rejser til Kos med mulighed for all inklusive
  • Folkeferie - Kos By, Lambi, Psalidi og Kardamena
  • Solfaktor - rejse-søgemaskine og også forhandler af egne rejser (norsk registreret bureau)

Kos som destination spås et comeback i 2015-2016. Udviklingen har været igang i flere år, og eksempelvis Star Tour angiver at ville sende 68% flere turister til øen Kos i Grækenland i 2015 end for 4 år siden.

Efter i mange år at have haft et ry som festdestination til ungdommen, er udviklingen på Kos gået mod mere familie- og par-venlige hoteller og resorts. De store nye hoteller på Kos har ikke længere høj musik natten igennem. For dem, som er til fest og farver, er der gode muligheder for at gå i byen i Kos By.

Bemærk at de billigste hoteller på Kos ikke altid har internet på værelset. Booker man de billigste charterrejser til Kos fra omkring 2000 kroner per person (ved 2 personer), skal man ikke forvente særlig meget ekstra komfort omend air conditioning dog efterhånden er standard langt de fleste steder.

Biludlejningsselskaber i Kos Lufthavn
Cartrawler søgemaskinen hjælper med en grundig prissammenligning på billeje i Kos Lufthavn og indhenter tilbud fra alle store biludlejningsfirmaer, blandt andet de græske biludlejere Auto Union, Olympic Car Rentals, Kosmos Rent A Car eller Caldera Rent A Car, samt de velkendte internationale brands, som for eksempel Thrifty, Europcar eller Hertz.

Hvis man ønsker at drage fuld fordel af de mest konkurrencedygtige priser på Kos Lufthavn billeje, skal man booke i god tid, især hvis man planlægger at besøge Kos i højsæson-månederne juli og august.

Læs også: Billeje Kos - billig Grækenland biludlejning.

I højsæsonen kan man ofte finde Cartrawler priser på Kos Lufthavn billeje i miniklassen fra omkring 1650 kr. for en uge - en Toyota Aygo, Hyundai i10, Fiat Panda eller lignende. Bemærk: i forårsmånederne koster en uges leje af samme type lille bybil kun omkring det halve i forhold til priserne i højsæsonen.

Det er ikke kun de mest populære (og billigste) biler som kan lejes via Cartrawler. Der er også meget konkurrencedygtige priser på Kos Lufthavn billeje i en række andre billeje kategorier til ferien på Kos, som eksempelvis stationcar, convertible, SUV og 9-personers minivan.

Lej en VW Beetle Cabrio

VW Beetle Cabrio kan lejes i Kos Lufthavn hos for eksempel Europcar.

Flyruter til Kos fra Danmark
Der er helårsflyvninger til Kos fra den græske hovedstad Athen med Aegean Airlines.

SAS, Norwegian og Thomas Cook har sæsonflyvninger direkte fra København til Kos Lufthavn og selvom omtalte flyselskaber primært flyver charter, er det ofte muligt at bestille en flybillet, uden hotel.

Har man nemmere ved at nå Hamburg Lufthavn fra sin bopæl i Danmark, flyver Air Berlin, Condor og TUIfly sommerruter til Kos Lufthavn.


Biludlejning Kos Lufthavn - billig billeje ved rejser til Kos med Spies, Apollo Rejser, Star Tour, Falk Lauritsen, FDM-Travel, Folkeferie med flere
Artikel: Biludlejning Kos Lufthavn - billig billeje ved rejser til Kos med Spies, Apollo Rejser, Star Tour, Falk Lauritsen, FDM-Travel, Folkeferie med flere

Emner: , , , , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar