Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Boston biludlejning - find billig USA billeje i Boston Logan Airport

Boston Lufthavn billeje - find tilbud online 

Byen Boston, i delstaten Massachusetts, betjenes af en stor international lufthavn, som helt præcist hedder General Edward Lawrence Logan International Airport.

Den hastigt voksende Boston Logan Airport - BOS, eller bare Boston Lufthavn, er hovedlufthavnen i New England, i den nordøstlige del af USA og er landets 18. travleste lufthavn.

Chevrolet Sonic

Chevrolet Aveo er en af de billigste lejebiler i Boston Logan Lufthavn hos blandt andre Avis Rent A Car, National og Dollar.

Boston Logan Lufthavn - terminaler og beliggenhed
Boston Lufthavn bestyres af Massachusetts Port Authority (Massport) og består af fire terminaler A, B, C og E. International lufthavnsdrift i Boston Lufthavn finder udelukkende sted i Terminal E, som for tiden undergår en omfattende renovering.

Boston Logan Lufthavn ligger på en lille halvø, fem kilometer østnordøst for Boston centrum og der forefindes forskellige muligheder for videre transport til enten Boston eller andre af Massachusetts store byer, samt til nabostaterne Connecticut, New Hampshire og Maine.

Se kort over Boston områdets offentlige transportsystem (buslinjer, tog og metro med Massachusetts Bay Transportation Authority).

Det er også muligt at komme fra Logan Lufthavn til områder ved Bostons havnefront, enten med havnebus eller havnetaxi fra Logan Dock. Der er forbindelse fra lufthavnsterminalen med Route 66 shuttlebus.

Et veludviklet vejnet i Boston området har gjort Boston billeje til en populær mulighed for mange ankommende passagerer.

Se kort over større veje nær Boston Lufthavn.

Boston Lufthavn biludlejningscenter
Biludlejning i Boston Logan Lufthavn ligger i et samlet og moderne kompleks, kun et par minutter fra alle terminaler i lufthavnen med shuttlebus.

Se Boston Lufthavn biludlejningscenters beliggenhed på kort.

Logan Biludlejningscenter huser alle kendte biludlejningsselskaber, blandt andre Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Firefly Car Rental, Hertz, National, Payless, samt delebilsordningen Zipcar.

Billig billeje i Boston Lufthavn - book med Cartrawler
De bedste priser på Boston Lufthavn billeje findes ofte gennem online søgemaskinen Cartrawler.

En enkelt søgning på Cartrawler samler et hurtigt overblik over de mest konkurrencedygtige priser fra alle de store billeje-udbydere i Boston Lufthavn, til priser som ofte er mere fordelagtige end tilbuddene direkte ved biludlejningsfirmaernes skranker i lufthavnen.

Priserne på de billigste lejebiler i Boston Lufthavn begynder ofte fra omkring 1350 kr. for en uges leje af en Chevrolet Aveo eller lignende bil i økonomiklassen.

Bemærk, at der sædvanligvis kun er en lille prisforskel mellem de billigste biler og de efterfølgende bilkategorier. For yderligere 200 kr. om ugen, som kan være godt givet ud, kan man leje en større og mere komfortabel standardbil med bedre udstyr, som for eksempel Chrysler 200, Chevrolet Impala, Dodge Charger (stor amerikanerbil med kraftig motor) eller lignende.

Ønsker man at booke en USA billeje i luksussegmentet i Boston Logan, så kig grundigt efter på Cartrawler. Tilbuddene på en uges leje af et premium køretøj, som Chrysler 300 eller Nissan Maxima, begynder fra under 2100 kr. og det er ikke usædvanligt at finde på billeje-prissammenligner i USA.

Summa-summarum: Sammenlign altid pris ved booking af bil i Staterne!

Nissan Maxima

Nissan Maxima - en premium lejebil i Boston Lufthavn til en god pris.

Flyruter til Boston
Ruten mellem Boston og London-Heathrow er den travleste internationale flyrute i Logan Lufthavn. Delta Airlines, British Airways og Virgin Atlantic flyver alle direkte mellem de to destinationer.

Der er per forår 2015 ingen direkte forbindelser fra Danmark til Boston, men med kun et stop i enten London, Frankfurt eller Reykjavik, går turen videre til Boston Logan Lufthavn.


Boston biludlejning - find billig USA billeje i Boston Logan Airport
Artikel: Boston biludlejning - find billig USA billeje i Boston Logan Airport

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar