Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billeje Cagliari Lufthavn - billig Italien bil på Sardinien

Find priser på Cagliari Lufthavn billeje online

Cagliari Airport - CAG er den mest brugte af de tre internationale lufthavne på den italienske ø, Sardinien.

Lufthavnen i Cagliari er første stop hvert år for mange turister på ferie til Sardinien og Cagliari Lufthavn er et glimrende sted at leje bil på øen. Flere biludlejningsfirmaer holder til i lufthavnen og prisen på lejebiler er mere konkurrencedygtige end ved Sardiniens to andre lufthavne i Alghero og Olbia.

Se kort over Sardiniens lufthavne.

Fiat Panda

Fiat Panda er blandt de mest populære lejebiler i Cagliari Lufthavn.

Læs også: Sardinien billeje guide - oplev hele Sardinien i en lejebil fra Olbia, Alghero eller Cagliari Lufthavne.

Godt otte kilometer nordvest for Sardiniens hovedstad Cagliari, i Elmas regionen, ligger Cagliari Lufthavn og kaldes således også for Elmas Airport. Lokalbefolkningen kan finde på at kalde lufthavnen ’Aeroporto Mario Mameli’ efter den italienske pilot og krigshelt under den italiensk-abessinske krig i 1935-36.

Via Hovedvej SS130 fra lufthavnen kommer man hurtigt til det vestlige Sardinien (Iglesias området). E25 motorvejen går også forbi Cagliari Lufthavn og har retning nordpå mod Sassari og Alghero.

Se detaljeret kort over Sardinien (klik for at forstørre).

Cagliari Lufthavn har en terminal i flere niveauer, med ankomsthal i stueetagen, afgangshal på førstesalen og kontorarealer på øverste etage. Terminalen i Cagliari Lufthavn blev opgraderet i 2003 og har nu kapacitet til at betjene 4 millioner passagerer om året.

Biludlejningsfirmaer i Cagliari Lufthavn på Sardinien
De store biludlejningsselskaber som har kontor i lufthavnen er Avis Rent A Car, Budget, Europcar, Firefly, Goldcar, Sicily by Car, Target Rent, Interrent, Noleggiare Car Rental Sardinia og Locauto.

Det er muligt at finde priser og sammenligne tilbud på billeje fra de fleste af ovennævnte biludlejningsfirmaer med online søgemaskinen Cartrawler på www.guide-billig-billeje.dk.

Billig billeje i Cagliari Lufthavn udenfor sæson
Bemærk, at der er en ganske betragtelig forskel i prisen på Sardinien billeje, alt efter årstid. I højsæsonmånederne juli og august, skal man forvente at startpriserne på de billigste Sardinien lejebiler begynder fra omkring 1900-2000 kr. for en uges leje af en lille city car, så som Fiat Panda, Fiat 500, VW Up, Peugeot 108 eller lignende.

Sidst på foråret, i for eksempel maj, hvor temperaturerne på Sardinien allerede er meget behagelige, kan den samme type lejebil ofte lejes i Cagliari Lufthavn for helt ned til 550-700 kr. per uge.

Se vejrkort over Sardinien (gennemsnitstemperaturer, antal solskinstimer og nedbørsmængder hen over året).

Ford Focus Estate rental car

Billeje Cagliari - Ford Focus Estate kan lejes billigt udenfor højsæson i Cagliari Lufthavn © foto: guide-billig-billeje.dk

Lavere priser udenfor højsæsonen gælder også billeje i andre bilkategorier i Cagliari Lufthavn.

En pæn stor bil som Ford Focus Estate, med afhentning i Cagliari Lufthavn, koster uden for højsæsonen ofte fra kun omkring 1000 kr per uges billeje fra Cagliari Lufthavn. I juli og august skal man være forberedt på at skulle betale mindst 2500 kr. for samme størrelse stationcar.

Med fly til Cagliari
Fra Danmark er der direkte sommersæson-ruter til Cagliari Lufthavn. SAS flyver fra Kastrup-København Lufthavn og Danish Air Transport har charterruter fra Billund.

Læs også: SAS sommerruter til Cagliari.


Billeje Cagliari Lufthavn - billig Italien bil på Sardinien
Artikel: Billeje Cagliari Lufthavn - billig Italien bil på Sardinien

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar