Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billeje i Cape Town Lufthavn - biludlejning med Cartrawler Sydafrika (Kapstaden Lufthavn)

Sammenlign priser på billeje i Cape Town Lufthavn online

Få fordel af de bedste priser på Cape Town Lufthavn billeje ved at booke online med Cartrawler Sydafrika. Internet billeje søgemaskinen giver mulighed for at sammenligne priser fra stort set alle kendte biludlejningsfirmaer med kontor i byens primære lufthavn: Cape Town International Airport - CPT.

Hyundai I20 car rental South Africa

Billig billeje Sydafrika: Hyundai i20 kan lejes i Cape Town Lufthavn.

Cape Town Lufthavn er, efter Johannesburg, Sydafrikas næsttravleste, og samtidig den primære indgangsport for et stadig stigende antal turister, der ønsker at besøge Moderbyen, som Cape Town også kaldes. På Afrikaans hedder byen Kaapstad og på dansk Kapstaden, men de fleste bruger det engelske navn Cape Town.

Lufthavnen ligger små 20 km. øst for Cape Town centrum og er forbundet til byen via N2 motorvejen.

Se kort over Cape Town Airport.

Den største lufthavn i Sydafrika ligger i Johannesburg og kaldes Tambo-Johannesburg Lufthavn.

Se aktuelle billeje-priser i Tambo Lufthavn

Billeje i Cape Town Lufthavn - billig løsning til køreoplevelser i Cape Town og omegn
Det er forholdsvis let at komme fra lufthavnen til downtown Cape Town med enten offentlig transport, shuttlebussen MyCiTi, privat bustransport eller taxa.

De fleste rejsende og især turister, der ønsker at opleve selve byen og byens smukke omgivelser på egen hånd, vælger ofte at bruge muligheden for Cape Town billeje til overkommelige priser - det gælder også biludlejning i lufthavnen.

De billigste Cape Town Lufthavn billeje priser der kan findes med Cartrawler starter fra omkring 700 kr. for en uges leje af en lille Chevrolet Spark, Kia Picanto eller lignende bybil. Det er et køretøj der er nemt at komme rundt med og som kan parkeres næsten overalt.

Større og samtidig mere passende biler i økonomi- eller kompaktklassen til længere køreture, koster i Cape Town Lufthavn fra ca. 850 kr. for en uges leje, især hvis den bookes i god tid.

Safari i Sydafrika - Cape Town SUV lejebil
Safari er en af de mest populære turistoplevelser i Sydafrika. Mange rejsearrangører organiserer safariture med private køretøjer og ofte også med chauffør inkluderet. Men ønsker man at leje et køretøj med en større frihøjde over jorden for at gøre turene i de smukke omgivelser udenfor Cape Town mere komfortable, findes der en række SUV varianter til leje i Cape Town Lufthavn, blandt andre Nissan X-Trail, Toyota Fortuner, Hyundai iX35, Nissan Quasqai eller lignende.

Rent a Hyundai IX35

SUV køretøjer som Hyundai iX35 kan lejes i Cape Town Lufthavn.

Luksus/Premium lejebiler i Cape Town Lufthavn
Cape Town er udover at være en blomstrende turistdestination også et vigtigt finanscentrum i Sydafrika. Forretningsmænd og kvinder, der ofte benytter Cape Town International Airport, kan finde en stribe premium køretøjer til ganske overkommelige priser, som for eksempel den i Sydafrika fremstillede Mercedes C-klasse, der mere end jævnligt kan fås til en lejepris fra omkring 2400 kr. for en uges Cape Town Lufthavn leje.

Lej en Mercedes C Klasse Sydafrika

Billig leje af Mercedes i Sydafrika - navnligt den lokalt fremstillede Mercedes C-Class, der også kan lejes i Cape Town Lufthavn.

Biludlejningsfirmaer i Cape Town Lufthavn
Cape Town Lufthavn serviceres af de fleste internationalt kendte biludlejningsfirmaer, blandt andre Budget, Sixt, Hertz Car Hire, Firefly, Dollar, Thrifty og Avis Rent A Car.

Blandt de lokale billeje-udbydere i Cape Town Lufthavn finder man Tempest Car Hire, Woodford Care Hire og Capital Car Hire.

Vejret i Cape Town - hvornår på året er det bedst at besøge byen?
Cape Town nyder godt at et varmt og behageligt middelhavsklima med tørre somre og milde, let fugtige vintre. Husk på, at sæsonerne er omvendte på den sydlige halvkugle: sommersæsonen i det sydlige Afrika er fra midt-oktober til midt-februar, hvilket gør Cape Town til en perfekt juledestination med indbygget badeferie.

I de tilstødende sæsonperioder udenfor sommeren, fra marts til maj og september til november, er der også glimrende vejr og en dejlig tid at besøge Cape Town i. Her kan nyde godt at lidt mere moderate udenfor-sæson-priser på de fleste turist orienterede muligheder, inklusiv billeje.

I vinterperioden fra juni til august ligger temperaturerne på mellem 12-17 grader, men med god mulighed for regn.

Fly fra UK til Cape Town
Fra Cape Town Lufthavn er der indenrigsflyvninger til de andre store byer i Sydafrika, Johannesburg og Durban, samt internationale ruter til flere forskellige destinationer på det afrikanske kontinent, til Asien og til Europa.

Der er direkte flyvninger fra UK (London-Heathrow) til Cape Town med British Airways og Virgin Atlantic (Virgin stopper dog ruten fra april 2015).

Fly til Sydafrika fra Danmark
Der findes per primo 2015 ingen direkte fly til Sydafrika fra Danmark.

Langt de fleste internationale fly går til enten Cape Town Lufthavn eller Tambo-Johannesburg Lufthavn. Nemmeste løsning til Cape Town Lufthavn er at flyve via Amsterdam (KLM) eller via London (British Airways), hvorfra der er Cape Town flyforbindelse hele året.

Brug en fly-søgemaskine for at finde det bedste tilbud på fly fra Danmark til Sydafrika (Cape Town eller Tambo Lufthavn i Johannesburg).

Find billig udlejningsbil i Cape Town Lufthavn 


Billeje i Cape Town Lufthavn - biludlejning med Cartrawler Sydafrika (Kapstaden Lufthavn)
Artikel: Billeje i Cape Town Lufthavn - biludlejning med Cartrawler Sydafrika (Kapstaden Lufthavn)

Emner: , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar