Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Las Vegas billeje i McCarran Lufthavn - lej billig bil i USA

Find billig billeje i McCarran Las Vegas Lufthavn med Cartrawler

Gør brug af Cartrawlers søgemaskine og find de bedste priser på billeje i McCarran Lufthavn, som betjener byen Las Vegas i delstaten Nevada, USA.

Nissan Versa rental

Nissan Versa hos Alamo - en billig compact Las Vegas Lufthavn lejebil med plads til fem personer.

McCarran International Airport - LAS - er Las Vegas’ primære lufthavn. Den ligger i byen Paradise, omkring 8 km. syd for Downtown Las Vegas.

Biludlejningscenteret i McCarran Lufthavn, Las Vegas
Det moderne biludlejningsanlæg i McCarran Lufthavn har åbent hele døgnet og ligger 5,5 km. syd for lufthavnen, med nem adgang til Interstate 15 og The Strip i Las Vegas.

Se biludlejningscenterets beliggenhed på kort over McCarran Lufthavn.

Las Vegas Lufthavn biludlejning samler en lang række store rent-a-car udbydere, blandt andet Advantage Rent A Car, Alamo, Avis, Budget, Dollar. E-Z Rent A Car, Enterprise, Firefly, Hertz, National Car Rental, Payless, Thrifty og Zipcar.

Adgang til McCarrans biludlejningscenter fra lufthaven foregår udelukkende med shuttlebus. Hold øje med de blå og hvide busser, som afgår både fra Terminal 1 og Terminal 3.

Billig Las Vegas billeje i USA - sammenlign priser og book online
Spar tid og penge ved at booke Las Vegas Lufthavn lejebilen online. Internet billeje søgemaskinen Cartrawler hjælper med at sammenligne priser fra alle de store biludlejningsfirmaer i McCarran Lufthavn ved bare en enkelt søgning, og hjælper ligeledes med at booke det ideelle billeje tilbud online.

De billigste lejebiler i McCarran Lufthavn kan ofte fås fra omkring 1300 kr. for 7-dages leje af en bil i økonomiklassen, så som en Chevrolet Aveo, Hyundai Accent eller lignende. Som oftest er der kun en lille prisforskel mellem økonomiklassen og compact kategorien.

Cartrawler tilbyder konkurrencedygtige billeje priser i et bredt udvalg af biludlejningskategorier. Planlægger man at køre på road trip i delstaten Nevada, kan man ofte leje en SUV til konkurrencedygtige priser i Las Vegas Lufthavn. Toyota RAV4, Ford Escape og Chevrolet Equinox er de mest almindelige SUV lejemodeller i McCarran Lufthavn.

Lej en Toyota RAV4

Sixt biludlejning er på plads i Las Vegas McCarran Lufthavn med gode priser på compact SUV lejebiler, som for eksempel en Toyota RAV4.

Lej billig Convertible i McCarran Lufthavn
I segmentet luksusbiler, er det ikke ualmindeligt at der er tilbud på en Cadillac CTS, Nissan Maxima eller Ford Mustang Convertible hos Cartrawler. Den ikoniske Ford Mustang kan altid lejes i Las Vegas for omkring 2300 kr. for en uge.

Ford Mustang car rental Dollar US

Billig Las Vegas cabriolet til leje - Ford Mustang fra Dollar, Avis, Alamo, Sixt, Europcar og andre.

Med fly fra UK til Las Vegas McCarran Lufthavn - ingen direkte rute fra Danmark
Udover et stort udvalg af indenrigsruter, har McCarran også internationale flyvninger til Canada, Asien, Centralamerika og Europa. Direkte flyruter fra UK til Las Vegas varetages af følgende luftfartselskaber:

  • British Airways - afgange fra London-Heathrow og London-Gatwick
  • Thomas Cook Airlines - afgange fra Glasgow International, Manchester og fra juli 2015 også fra Belfast international og London-Stansted
  • Virgin Atlantic - afgange fra London-Gatwick og Manchester

Fra Danmark er der per medio marts 2015 ingen direkte flyrute til Las Vegas Lufthavn. Det er enten med et stop i London eller Frankfurt, inden flyrejsen kan forsætte mod McCarran Lufthavn.

Mange vælger at benytte de billige USA indenrigs-flyruter. Fra eksempelvis Los Angeles Airport (LAX) er der masser af fly til Las Vegas at vælge imellem.

Se også: Direkte flyruter til USA fra Danmark.


Las Vegas billeje i McCarran Lufthavn - lej billig bil i USA
Artikel: Las Vegas billeje i McCarran Lufthavn - lej billig bil i USA

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar