Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Lej en bil i Durban King Shaka Lufthavn - billig billeje Sydafrika

Find de bedste priser på Durban Lufthavn billeje online ved hjælp af søgemaskinen Cartrawler. Søgemaskinen viser tilgængelige billejetilbud fra store billejeselskaber i Durban King Shaka Lufthavn, blandt dem er: Avis, Budget, Thrifty, Hertz, Europcar, First Car Rental, Woodford og Tempest Car Hire.

Nissan Almera billeje

Lejebiler i kompaktklassen er ofte billige at leje i Durban - ovenover ses Nissan Almera.

Durban Lufthavn billeje - sammenlign priser online

Billeje billig ferie i Sydafrika
Selvom prisen på flybilletter fra Europa til Afrika kan være ret høje, er rejsen, når først man ankommer til Sydafrika, ret billig sammenlignet med europæiske standarder. Landet har et veludviklet netværk af gode veje (dog skal det siges, at der er lang afstand mellem storbyområderne), dog mangler et effektivt og pålideligt offentligt transportsystem. Det gør billeje til en af de bedste muligheder for at rejse i Sydafrika, og i mange tilfælde også den mulighed, der kan tilbyde den bedste tilgængelighed i landet.

Lufthavnene er typisk de billigste og mest hensigtsmæssige afhentningssteder for billeje i Sydafrika. Den lave pris på billeje fra lufthavnene skyldes den tætte konkurrence udbyderne imellem.

De billigste lejebiler i Durban King Shaka Lufthavn er typisk tilgængelige fra 740 kroner for 7 dages leje. Til denne pris får man ofte en lille bybil (i Sydafrika er det for det meste en Chevrolet Spark eller Hyundai i10). De bedste tilbud findes dog sjældent i miniklassen. For mere komfort på rejsen (mere plads og bedre udstyr) bør man kigge i de højere biludlejningsklasser og udnytte, at prisforskellene mellem dem ofte er meget små. Tit koster de populære lejebiler i kompaktklassen omkring 1.000 kroner for en uges Sydafrika billeje, hvor store stationcars (som for eksempel en Nissan Note Grand Livina eller lignende) er set på Cartrawler til omkring 2.000 kroner for en uges billeje i Durban.

Minivans til leje i Durban Lufthavn er tilgængelige for tilsvarende indbydende priser - ofte fra under 2.100 kroner for en uge.

minivan toyota avanza

Toyota Avanza er en populær minivan til leje i Sydafrika.

Høj- og lavsæson i Sydafrika
Vær opmærksom på, at højsæsonen i Sydafrika falder i løbet af den europæiske vinter mellem oktober og marts. På denne tid af året kan man forvente Durbans bedste vejr samt højere priser på turistservices, inklusiv billeje. På trods af dette, er det stadig ofte til at finde billig Durban billeje.

Se Durban vejrkort.

Juli og august, med deres kølige aftener og morgener, er lavsæson i Sydafrika og muligvis de mest budgetvenlige måneder at rejse i.

Skuldersæsonen, i april-maj og september-oktober, tilbyder en god kombination af behageligt vejr og rimelige priser.

King Shaka Lufthavn information
King Shaka Internationale Lufthavn - DUR er hovedlufthavnen, der betjener byen Durban i KwaZulu-Natal provinsen i Sydafrika. Se kort over Sydafrikas provinser

Det er en rimelig ny facilitet, som blev indviet i 2010, da den erstattede den forældede Durban Internationale Lufthavn.

Durban Lufthavn ligger cirka 32 kilometer nordøst for bymidten, i La Mercy, Durbans forstæder.

Lufthavnens navn hædrer zulu kongen fra det 19. århundrede, og bliver ofte forkortet til KSIA.

Næsten halvdelen af alle aktiviteter i King Shaka Lufthavn er indenrigsflyvninger til Kapstaden (Cape Town) og Johannesburg, lige såvel som til Bloemfontein, Port Elizabeth og andre mindre sydafrikanske lufthavne. Internationale ruter er tilgængelige til destinationer i Afrika (Maputo, Lusaka og Harare, blandt andre) og i Mellemøsten (Dubai og Doha). Per midt-2015, var en sæsonforbindelse fra Warsaw-Chopin i Polen (fløjet af LOT) den eneste direkte rute fra Europa til Durban.

Lufthavne i Sydafrikas Gyldne Triangel
King Shaka Lufthavn er en del af den såkaldte ’Gyldne Triangel’, dannet af Sydafrikas store lufthavne: Durban Lufthavn, Johannesburg Internationale Lufthavn (JNB) og Cape Town Lufthavn (CPT).

Som landets tredje travleste lufthavn, betjener Durban King Shaka Lufthavn 4,5 millioner passagerer om året. Tallet er stadig betydeligt lavere end optegnelserne over passagerer registreret af Cape Town Lufthavn (over 8,5 millioner) og Johannesburg Lufthavn (over 18,5 millioner)


Lej en bil i Durban King Shaka Lufthavn - billig billeje Sydafrika
Artikel: Lej en bil i Durban King Shaka Lufthavn - billig billeje Sydafrika

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar